15 reacties op “Contact

 1. Hallo!

  Al ruim een jaar eet ik glutenvrij en probeer ik het 'perfecte' recept voor brood te vinden. Ik heb nu fiberhusk gekocht, maar de fiberhusk bakt precies niet in mijn brood… (ik werk met een broodbakmachine)

  Ik los de fiberhusk vooraf op in wat water, zodat het die lijmachtige structuur krijgt, en dan doe ik het bij mijn bloem in de machine. Als ik mijn brood doormidden snijd, zit er een fiberhusk 'bol'. Los je de fiberhusk vooraf op, of doe jij deze 'droog' in de broodbakmachine?

   

  Groeten,

  Lieselot

 2. Hallo, ik heb een vraag. Mijn zoontje van 21 maanden lijkt zich beter te voelen zonder gluten. Last van diarree, weinig energie en slecht groeien in de breedte;-). Weigert ook vaak zijn voeding. Slaapt ook slecht. Veel oprispingen. Kunnen kleine kinderen ook reflux klachten krijgen door gluten intolerantie? Groetjes kim

  • Beste Kim,

   Ik denk dat je voor zo’n vraag het beste naar een gespecialiseerde arts kunt gaan. Als je de nederlandse coeliakie-vereniging belt, kunnen zij je helpen aan een gesprecialiseerde arts bij jou in de buurt.

   Ik heb wel gehoord van kindjes met reflux en coeliakie. Maar of je reflux kan krijgen door coeliakie?

   Veel succes en gezondheid voor je zoontje!

   Groet, Mirjam

 3. Dag Mirjam, ik heb gemerkt dat je mijn blog aan je lijstje hebt toegevoegd. Dank je. Niet dat ik zo super veel schrijf over glutenvrije onderwerpen. Maar als je nog eens op zoek bent naar iemand voor een idee/ketting/doorgeefstok…of wat dan ook, mag je me zeker altijd contacteren hé.

  Groetjes uit het momenteel heel koude Firenze
  Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *