10 jaar ikbenglutenvrij.nl winactie: Bakkerij Puur

** Deze winactie is afgelopen. Het pakket is gewonnen door Ellen.**

Kennen jullie Bakkerij Puur al? Binnenkort opent deze volledig glutenvrije bakkerij in Soest!
Deze week kun je een fijn, glutenvrij pakket van ze winnen.

Bakkerij Puur

Vorig jaar mei zag ik een bericht op Instagram. Een foto met prachtige taartjes en het bijschrift #glutenvrij #bakkerij #Amersfoort.
Aangezien ik in Amersfoort woon, was mijn interesse meteen gewekt. Ik stuurde een privé-berichtje en werd nog enthousiaster: Het plan was om na de zomervakantie de deuren te openen van de bakkerij/tearoom in Amersfoort. Helaas is dat niet gelukt. Maar vorige week ontvingen Anouk en Louise de sleutel van een pand in Soest (naast Amersfoort). De bedoeling is dat voor Pasen de bakkerij/tearoom hier geopend wordt!

Het pakket

 • 2 caramelbars (ingrediënten: Mais, haver, kokossuiker, kokosolie, zout, calcium fosfaat, maiszetmeel,  natriumcarbonaten, dadels, kokos, water, cacaopoeder, zuurteregelaar (E501))
 • 2 dubbele chocoladekoeken (ingrediënten: palm en zonnebloem olie, water, sojalecithinen, lupine bloem, E200, citroenzuur, caroteen, vitamine A en D, cacaomassa, cacaoboter, emulgator, sojalectine, vanille, kokossuiker, alcohol, rijstebloem, aardappelbloem, maisbloem, boekweitbloem, Xantangum, zout, calcium fosfaat, maiszetmeel,  natriumcarbonaten)
 • 2 brownies (ingrediënten: Suiker, palm en zonnebloem olie, water, lupine bloem, E200, citroenzuur, caroteen, vitamine A en D, cacaomassa, cacaoboter, emulgator, sojalectine, vanille, stroop, kippenei, cacao, rijstebloem, aardappelbloem, maisbloem, boekweitbloem, Xantangum, calcium fosfaat, maiszetmeel,  natriumcarbonaten)
 • 2 haverkoeken (ingrediënten: rozijnen, kippenei, kokossuiker, zout, palm en zonnebloem olie, water, sojalecithinen, lupine bloem, E200, citroenzuur, caroteen, vitamine A en D, havermeel, havervlokken, dinatriumfosfaat, natriumcarbonaten, kaneel)
 • 1 pompoencake (ingrediënten: Rijstebloem, sorghummeel, teffmeel, aardappelzetmeel, tapioca, xantangum, kaneel, nootmuskaat, calcium fosfaat, maiszetmeel,  natriumcarbonaten, zout, agavesiroop, appel, kokosolie, pompoen)
 • 1 bananencake (ingrediënten: suiker, kippenei, zonnebloemolie, bananen, rijstebloem, aardappelbloem, maisbloem, boekweitbloem, xantangum, kaneel, zout, dinatriumfosfaat, natriumcarbonaten, nootmuskaat)

Dit pakket heeft een winkelwaarde van 34,60 euro. Deze producten kunnen worden verzonden of je mag ze ophalen in de winkel.

Hoe winnen?

 • Laat een leuk bericht achter onder dit artikel.
 • Een berichtje op Facebook of Instagram is leuk, maar daarmee kan je niet winnen.
 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Bakkerij Puur en Ik ben glutenvrij volgt op Facebook.
 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Bakkerij Puur en Ik ben glutenvrij volgt op Instagram.
 • Uit de leukste inzendingen kies ik 1 winnaar.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Puur. De winactie geld alleen voor adressen in Nederland. Op woensdagmiddag 13 maart kies ik een winnaar. Deze krijgt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

94 antwoorden naar “10 jaar ikbenglutenvrij.nl winactie: Bakkerij Puur”

 1. Dit zouden mijn dochter en ik wel willen proberen! Ziet er super uit!

 2. Daar word ik altijd zo blij van!! Hopelijk volgen er meer bakkerijen! Mijn zoon van 7 wordt dolblij van taartjes en lekkere koeken. Het zou een feestje zijn voor hem om dit pakket te winnen! En zo niet, dan gaan we gauw eens naar Soest 🙂

 3. Voor ons gezin wordt dat eerste Pasen volledig glutenvrij en mama moet reden?. Manlief ❤️ glutenvrij en 2 dochters ook. Ik hou van bakken maar ben nog op zoek naar recepten die mij lukt. Vaak gaat het mis met bakken . Zo pakket voor mijn koekjes monster ?zou heel fijn zijn ?.

 4. Lijkt me heerlijk en ik denk dat mijn kleine glutenvrije meid er van zal smullen! Sowieso een goede om in de gaten te houden want het ziet er heerlijk uit!

 5. Wow en wat ziet dat er lekker uit. Nu ben ik geen snoepkont maar nu loopt het water me in de mond, dus ja IK WIL……..graag winnen en dan lekker snoepen van dat lekkers.

  Gr. Anita

 6. Tjonge, ik krijg bijna tranen in m’n ogen bij dit pakket! Wat zou dit een geweldige ongelooflijke verrassing zijn voor mijn dochters van 12 en 10 jaar. De jongste heeft bijna het eerste glutenvrije jaar erop zitten (in april), de oudste volgt het dieet nog een half jaar langer. En wat doen ze het goed! Het is lang niet altijd makkelijk maar ze proberen zo positief te blijven! Onwijs leuke actie en ja.. ik hoop dat we winnen. ?

  • Wij zijn zoooo blij met Bakkerij Puur! Afgelopen weekend hebben zij de taarten verzorgd voor het eerste glutenvrije verjaardagsfeestje van onze dochter en ook haar schooltraktaties. Alleen maar positieve reacties gekregen!

 7. Wat zou dit super zijn voor onze dochter. Fijn geen zoetstof of geraffineerde suikers.

  • Wens jullie veel succes met opening van nieuwe zaak en bakplezier !!
   Of we nou winnen of niet jullie hebben alvast klanten erbij ??.
   Hier thuis moet door 3 personen glutenvrij en lactosevrij gegeten worden . Dus meer dan welkom

 8. Wat fijn, onbezorgd smullen en theedrinken in de buurt! Daar worden mijn gv meisje (9) en haar gv vriendinnetje (8) vast heel gelukkig van. Want het zijn zoetekauwen! 🙂

 9. Lekker om te winnen?
  Iets lekkers bij de koffie blijft lastig?☕

  • Hugo van 4 mag geen gluten en dat is niet altijd fijn, om het echt te begrijpen is het nog wat klein. Hij is dol op lekkers maar veel mag hij niet, dus hij is het gelukkigste ventje op aarde als hij dit pakket ziet!
   Hij is erg bezig met zijn eten en wil graag lekker smullen ervan, dus heerlijk als hij met dit pakket echt even genieten kan.

 10. Wat een heerlijk pakket voor mijn dochter en mezelf. Vanwege haar kippenei-allergie is veel glutenvrij gebak niet geschikt voor mijn dochter, maar in dit pakket zitten een aantal heerlijkheden voor haar! En de rest is dan voor mij ?

 11. Zo supergaaf dat er eindelijk een glutenvrije bakker/ tearoom opent in de buurt! Wat zullen ik, mijn dochter en oma gaan genieten van jullie!
  En wat zou dit pakket een heerlijk voorproefje zijn! Heel veel succes met de verbouwing! Liefs van 3 generaties coeliaakjes!

 12. Dit pakket zou ik graag winnen voor mijn dochter die vrijdag 12 jaar wordt!! Het ziet er zo lekker uit allemaal en ze is stapelgek op brownies.

 13. Dit wil il wel heeeeeel graag voor mezelf winnen en proeven als enige coeliaak in ons gezin!!

 14. Als ik de foto’s zie wordt ik er al gelukkig van! Het ziet er zo smaakvol uit! Ik ben heel benieuwd of het echt zo lekker smaakt als dat het eruit ziet.
  Mmmmmm.
  Ik doe graag mee!

 15. Lijkt me helemaal geweldig. Heerlijk op de bank met een dekentje, kopje thee en dan kunnen kiezen uit zo veel lekkers!!

 16. Wat lijkt me dat gaaf. Vooral voor mijn dochter. Ze eet nu 2 maanden glutenvrij. Ze heeft er moeite mee om tegen andere mensen te zeggen dat ze glutenvrij eet en daarom zou het zo leuk zijn als ze dit zou winnen.

 17. Topperdetop met deze lekkernijen van de bakker in de dop wordt 2019 helemaal top!

 18. Super leuk! Dat is vanuit Apeldoorn ook nog te doen. Ik ben erg benieuwd en met 2 mannen in huis gv zouden we dat graag proberen. Veel succes met opstarten!
  Groetjes Riana

 19. Oeee wat ziet dit er lekker uit zeg! Mijn dochter van bijna 3 eet nu een half jaar glutenvrij en houdt ontzettend van chocola. Dit zou ze geweldig vinden voor op haar verjaardag, 21 maart! Zodra de tearoom open is komen wij zeker van al het lekkers snoepen! Succes en veel plezier met de opening! Groetjes Jessica

 20. Wauw, wat zou mijn 6 jarige dit een feestje vinden ? wanneer komt er nou eens zo’n geweldig restaurant naar Zeeland?

 21. Wauw fantastisch! Kan ik mijn vader voor zn verjaardag een keer echt lekkerd dingen geven! En mn zus zou de rest heerlijk met mij willen opeten!! #alledriecoeliakie #hoeishetmogelijk ????

 22. Dit zou een enorme verrassing zijn voor mijn dochter Naomi zijn. Ze is nu op studieweek in Valencia. Zou leuk zijn voor als ze weer thuis is. Ze mist de echt lekkere koekjes en taartjes. Als het dan bevalt dan kun en we eens naar soest rijden om meer lekkere spulletjes te kopen. Is niet zo ver weg voor ons. ?

 23. Ja, die zou ik graag willen winnen voor mn dochter Noa. Dus de duimen draaien volle toeren hier zo.

 24. Wat super gaaf, een glutenvrije bakker op rij afstand!
  De spullen in het winpakket zien er heerlijk uit, maar langs komen in de winkel doen we zeker! ?

 25. Met kerst en oud en nieuw al mogen genieten van de overheerlijke stol en oliebollen van bakkerij Puur. Ik ben fan en zou dolblij worden van nog meer lekkers!

 26. Mmmm….. dat klinkt allemaal heel erg lekker! En superfijn dat er geen grote hoeveelheden gerafineerde suikers in zitten.
  Een heerlijke verwennerij voor mezelf ?

 27. Yummie! Het water staat me in de mond bij al deze heerlijke dingen! Maar als ik zou winnen, zou ik niet alles zelf opeten. Naast mijn eigen gezin, zou ik ook een vriendin en haar 3 kinderen een beetje blij maken. 2 van de 3 hebben een aangepast menu. En met een healthy mom die dan zelf aan het bakken slaat hebben ze geluk. Maar wat zou ik haar graag een beetje willen ontlasten van “vanalles / te privé”) met dit verwenpakket. Even niet die keuken in…

 28. Wat een fantastisch initiatief ??Chapeau!! Hiervoor komen wij vanuit Limburg naar Soest rijden, zeker weten!

 29. Ik heb kennis mogen maken met deze bakker op een markt in Baarn en ik werd er helemaal blij van! Goed van smaak en aantrekkelijk gepresenteerd. Succes met jullie pand in Soest, ik kom en neem de glutenvrije zoon en de niet glutenvrije gezinsleden gewoon
  mee!

 30. Wat een heel goed idee. Mijn dochter mag geen gluten en komt altijd op het zelfde koekje uit. Heel fijn dat ze er nu keuze genoeg is!! Wordt er blij van?

 31. Ik wens dat #ikbenglutenvrij en #bakkerijpuur net als #etenenlachendoenleedvergeten en alle anderen die om welke reden meer aandacht krijgen om voedselallergieen en glutenintolerantie goed op de kaart te zetten. 10 jaar #ikbenglutenvij en nu de fysieke winkel van #bakkerijpuur zijn duidelijk een mijlpaal. Succes, tijd voor feest, tijd voor positieve aandacht!

  Geef het kado wat mij betreft aan wie bakkerij puur nog niet kent.

 32. Jammie! Krijg er gewoon trek van bij het zien van deze heerlijkheden… Maar helaas voor mij, dat mocht ik winnen, gaat het hele pakket naar mijn dochter!
  PS ik volg jullie beiden fb.

 33. Wat leuk om van Bakkerij Puur te horen, daar wil ik zeker eens naar toe! Ik ben 4 weken geleden bevallen en kan wel wat comfort-food gebruiken door alle slapeloze nachten jamjam! Daarnaast zit de familie steeds een beschuit met muisjes wat ik niet mag eten dus dit lijkt me een heerlijk en eerlijk alternatief! Groetjes , Marcella

 34. Fijn voor mijn dochter die sinds een half jaar weet dat ze coeliakie heeft en 28 jaar “normaal” heeft kunnen eten en snoepen en nu steeds moet zoeken om iets lekkers te vinden.

 35. Oeh, die zijn er lekker uit! Die caramelbars… Zou heerlijk zijn om dit pakket te winnen voor mijn glutenvrije koekjesmonsters thuis. Dan komen we zeker vaker naar Soest!

 36. Voor mijn lieve dappere dochter Angela en mijn lieve zoon

 37. Geweldig!
  Fijn voor mijn nichtje die toch weer op een glutenvrij dieet moet.
  Ik zou haar graag verwennen met zo’n geweldige smulactie! Kan ze eens even helemaal los! ???

 38. Ziet er heerlijk uit. Hier zou mijn 10-jarige dochter heel blij van worden!

 39. Zou een leuke verrassing zijn voor mijn 12 jarige dochter (zij weet namelijk niet dat ik dit heb geschreven). Zij weet pas sinds vorig jaar mei dat ze Coeliakie heeft. En zoals elke puber ligt ze daar nog aardig mee overhoop. En het is ook wel lastig om de enigste te zijn in het gezin, die glutenvrij moet eten.

 40. Super graag! Ben bijna jarig en het blijft zoeken vind ik naar lekker glutenvrij gebak! Dit pakket zou het feest compleet maken ☺

 41. Wij worden hier helemaal gelukkig van en hopen een keer geluk te hebben om iets te winnen!! ????

 42. Dit zou ik heel graag willen winnen. De keuze in lekkere glutenvrije koeken en genak is niet zo heel groot. Jammer dat de bakkerij helemaal in het westen zit. Bij ons in het noorden is het wel zoeken hoor. Groetjes Gina

 43. Oh wat ziet dat er heerlijk uit!!!! Hier zou ik mijn dochter van 5 en mezelf heel veel plezier mee doen!!!!

 44. Wat een geweldig pakket! Zou het graag winnen voor mijn 2 glutenvrije zonen en mijzelf. Dan nodigen we glutenvrije opa natuurlijk uit voor koffie met iets heel lekkers!!

 45. Van het zien van al dit lekkers loopt het water me al in de mond! En extra leuk die locatie, want mijn schoonoma bakt heel graag koekjes, maar glutenvrij is net iets te moeilijk (mede ivm leeftijd). Laat ze nou net in Soest wonen, dus dan ga ik gewoon bij haar langs met wat lekkers van deze bakker!

 46. War zou dat heerlijk zijn ik krijg zovaak de deksel op mijn neus oh sorry voor jou heb ik niks en dan met een glimlach zeg ik geef niet hoor masr soms kook ik inwendig en denk dsn een klein beetje morite kun je er tocj wel voor doen maar js blijven lachren he heel veel sicces Elly.v.d.Zanden.0

 47. Wat een mooi pakket. Die zou ik graag willen winnen. Lijkt me echt genieten.

 48. Wat ziet dat er lekker uit,het water loop me in de mond! En wat geweldig dat het hier in de buurt is!
  Wordt nu al genieten voor een lekkere en gezellige toekomst om te genieten van al dit lekkers!

 49. Als ik zie hoeveel reacties hierop gegeven worden, dan denk ik dat de bakkerij er flink wat klanten bij gaat krijgen! Wat fijn dat er steeds meer glutenvrij beschikbaar komt. Toen ik de diagnose kreeg, keek iedereen mij vreemd aan, laat staan dat er iets glutenvrij te verkrijgen was! Ik zou door pakket graag uitproberen, om mij eens niet anders dan anders te voelen!

 50. Is leuk, dat iemand denk op ons ook met lekkere koekjes , taarten ,die wij kunnen leeker bij coffee genieten. ???????

 51. Ooooo wat een HEERLIJKHEID!!
  Dat wordt binnenkort opweg naar Soest.
  Maar eerst even testen…….mmmm…..
  Ziet er zoooo lekker uit…..
  Wat zou het fijn zijn als we dit mogen proeven!!?

 52. Heel jammer dat jullie niet in het Noorden zitten, het ziet er heerlijk uit! Ik zou het graag willen winnen voor mijn zoontje van 7 met coeliakie, die al het lekker zovaak moet missen. Hij zal er van genieten!

 53. il,zou dit graag willen winnen voor het 1 jarige zoontje van mijn nichtje Michelle Verhagen. Haar zoontje Riv heeft een allergie voor koemelk, glute, zetmeel en pompoen. Ik,vind dit zo sneu voor.het mannetje. Dus als ik win zou dat een mooie verrassing zijn.?

 54. Ooh wat ziet dat er heerlijk uit allemaal! Een erg leuk pakket om te winnen, ik krijg veel bezoek de komende tijd omdat ik net in m’n nieuwe huisje ben gaan wonen, dus zou ik ze graag allemaal wat lekkers voorschotelen en ze laten proeven dat glutenvrij heerlijk kan zijn ☺️

 55. Oh, wij wonen ook in Amersfoort en zijn heel blij met een glutenvrije bakkerij in de buurt. En de oliebollen die bakkerij Puur gebakken had met oud en nieuw waren heerlijk. We willen heel graag dit pakket winnen, is zeker weten ook heerlijk. We duimen voor onszelf.

 56. Wat ziet dat er allemaal super uit! Ik zou mijn zoon van 8 jaar ermee verrassen. We wonen niet meer in Soest, maar mijn nieuwsgierigheid was wel meteen gewekt toen ik dit bericht zag. We komen daar nog regelmatig in de buurt, dus als de winkel open is… in de familie en vriendenkring zijn nog meer mensen die hier blij van zouden worden.
  Succes in elk geval!

 57. Zou mijn zoon van 19 graag willen bedanken met dit pakket: lieve Sebas, dank je wel voor al jouw moedige pogingen om je door mijn misbaksels heen te happen: gortdroge broodjes, ingeklapte soesjes en smakeloze koeken. Taaie taart, kruimelige cake en massief gebak. “Best lekker”, ze je dan en dat gaf me goede moed om het toch weer opnieuw te proberen. Mochten we niet in de prijzen vallen, dan ga ik eens scones proberen! Die horen droog te zijn! Toch? ?

 58. Dat ziet er heerlijk uit. We proberen zelf ook om van alles te bakken voor mijn dochter, maar hier kunnen wij natuurlijk niet tegenop. Het zou een enorme verassing voor haar zijn.

 59. O, een originele reactie.. Die heb ik niet.. Want net als alle andere zou ik dit gewoon heel graag winnen. Gewoon omdat ik een snoeperd ben en alles er zo enorm lekker uitziet! Dus net al iedereen fingers crossed en hopen dat ik het gewonnen heb. Maar wie de gelukkige winnaar ook is, het pakket zal vast een goed adres vinden?

 60. Wow dat zou gaaf zijn om onze dochter, schoonzus, nichtje en schoonmoeder kennis te laten maken met puur! Ze hebben het alle vier nu nog geen drie jaar en het blijft zoeken ??

 61. Oh hier zou mijn vader ,van bijna 85, van genieten. Ik ga hem morgen vertellen dat hij nu dichtbij huis iets lekkers kan kopen.

 62. Wat geweldig zo’n bakker in Soest! Het pakket zouden wij dolgraag willen geven aan familie De Waard (meerdere personen glutenvrij). Ze hebben het zo verdiend!!!
  We wensen jullie heel veel succes aan de Soesterbergsestraat!

 63. Wat een leuke actie.
  Waar ik vooral blij van word: alles is koemelk/lactose vrij!!!
  Wanneer ik dit pakket zou winnen, zou ik meteen mijn dochter en kleindochter bellen om een afspraak te maken voor een soort “hoge thee” (ik houd van Nederlands, hahaha). Wij moeten allemaal glutenvrij en koemelk/lactosevrij door het leven, dus zo’n uitje zie ik helemaal zitten. Hartelijke groet.

 64. Voor mijn zoon die de 27ste jarig is !!
  Veel succes met de winkel dames !!
  Kom jullie snel opzoeken !!

  Grt bianca

 65. Wat een fantastisch nieuws dat bakkerij puur voor de Pasen opent in soest! wij worden vaste klant hoor! mijn zoon (sinds oktober 2018 glutenvrij) zou heel blij worden van dit pakket :). Het ziet er echt heerlijk uit! Dus we winnen heel graag!

 66. Wat fijn dat er steeds meer mogelijkheden komen. Ik zit te watertanden bij de foto’s, ben erg benieuwd naar de smaak en zou het pakket heel graag willen winnen ?

 67. Ziet er heeeeeeeerlijk uit. Morten en sanne (mijn kinderen) zullen dit heerlijk vinden. Helaas hebben wij niet een GlutenVrijApp lunchroom of banketbakker in Oldenzaal.
  Heel veel suc6 in de nieuwe zaak.

 68. Wat een leuke actie! Dat pakket ziet er heerlijk uit, ik zie allemaal producten die ik graag zou willen proberen.
  Ik word binnenkort 20 jaar en het lijkt me leuk om deze lekkernijen dan op tafel te kunnen zetten 🙂

 69. Graag zou ik mijn vriendin verrassen. Zij heeft 2 zoons met coeliakie en kan wel een oppepper gebruiken. Dit zal zeker gaat dag kleuren.

  Heel veel succes met de nieuwe zaak!

 70. Altijd fijn om een plek te hebben waar je met gerust hart iets kan kopen en eten dat maakt ons glutenvrije leven een stuk leuker en lekkerder

 71. Jee, wat veel reacties ?
  Ik hoef niet te winnen, ben – gelukkig – geen zoetekauw. Ik wens de eigenaren wel alle succes van de wereld tie met dit mooie initiatief!

 72. Dat ziet er heerlijk uit en wat gaaf dat ze een bakkerij openen. Jammer dat het voor ons niet bij de deur is maar lijkt me zeker de moeite waard om met onze dochter heen te rijden zodat ze onbezorgd kan genieten en volop keus heeft ? Ik doe dan ook graag mee met deze winactie voor haar.

 73. Wauw?, glutenvrij en ik zie ook lactosevrij!? hier word je toch blij van. Ik ben zeer benieuwd! En blij, met een leuk adres erbij. En nog blijer, want mijn vriendin woont er dichtbij?, èn mijn man werkt in de buurt… dichtbij het vuur dus. Fijn voor jullie, dat het gelukt is om dit bedrijf te starten, van harte!

 74. Wat geweldig dat deze bakkerij opengaat. Ik verheug me er op en bof dat ik in de buurt woon. Het pakket lijkt me ook leuk voor de voedselbank. Daar zullen toch ook coeliakiepatienten rondlopen. Succes met de zaak. Ik meld me hierbij als klant.

 75. Zo leuk, een glutenvrije bakkerij ‘dichtbij’ (we wonen in Nijkerk), met Oud en Nieuw hebben we al oliebollen van deze bakkerij geproefd. Heerlijk! Zou heel leuk zijn voor mijn kinderen om dit pakket te winnen!

 76. Mmm, dat ziet er lekker uit.
  Ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder.
  Ze heeft een glutenallergie en ik vind dat ze af en toe best eens iets lekkers mag.
  ik volg je op Facebook & Instagram net als Bakkerij Puur.

 77. Als ik dit pakket nietwin dan wil ik het graag kopen ?. Heerlijk! Ik bedenk vooral hoeveel mensen meer ik er blij mee kan maken die in mijn omgeving ook met een dieet moeten leven. Mijn 3 zonen, schoonzusje, vriendin en ikzelf!

 78. Wauw eindelijk een glutenvrije bakker in de buurt!!!! Wat een goede zet ?. Hier zullen veel mensen blij van worden.
  En dan ook nog een heerlijke win actie met veel lekkers.
  Ik doe graag mee ???

 79. Oeh leuk, ik maak heel graag kans! Ik zou dit mooie pakket graag delen met mijn collega’s, waarvan een coeliakie heeft en de ander ook glutenvrij eet. Mmm, klinkt heerlijk allemaal!

 80. Ik ben de glutenvrije wereld net aan het ontdekken. Bij ons geen geen glutenvrije bakker in de buurt volgens mij. Ben toch wel erg benieuwd naar zo’n pakket dus ik doe mee.

 81. Heel graag zou ik dit proeven zodat ik een positieve ervaring met glutenvrij krijg, nu vind ik het nog niet zo lekker…
  ik zou het dan graag aan mijn B&B gasten voorschotelen.

 82. Heerlijk, gezellig bakken met kleine kinderen mijn nichtje heeft net de leeftijd bereikt om te beginnen met bakken (jong beginnen toch ;P)!

 83. WoW! Mooi pakket! Ik bak altijd alles zelf. Bijna altijd lekker, maar tijdrovend!
  Mijn 9-jarige dochter en ik zijn glutenvrij en ze kan soms zo jaloers zijn op haar broer, die alles kan eten. Dan duiken we maar weer samen de keuken in om iets lekkers te bakken! Dit zou een grote verrassing voor haar zijn. Vooral ook omdat mijn lieve Yentl een grote chocoholic is!
  Geliked op fb. Ik heb geen insta maar doe graag mee!

 84. Gewoon voor mijn schoondochter. Zo is glutenvrije dieet minder zwaar

 85. Oei, wat ziet dat er lekker uit zeg. Mijn 16-jarige puberzoon zou ik hier heel blij mee willen maken. Ik zou het dan delen met mijn vriendin met Coeliakie. Kunnen ze samen smullen van al dat lekkers.
  Veel succes met de winkel in Soest.

 86. Wat een verwennerij is dit pakket! Dadels, bananenbrood, pompoen, chocolade…. dit past wel bij een gezinnetje van (bijna) 4 personen die geen gluten in huis hebben. Wij smikkelen het graag op!

 87. Wat n mooie ,smakelijk gv producten. Daar zou ik graag n lieve vriendin mee verrassen, haar lekker uitnodigen op de koffie en haar eindelijk eens kunnen tracteren op zo iets heerlijks. Zou ze fantastisch waarderen.

 88. Wat een fantastisch leuke actie! Ben al jaren tarwebrood ivm een tarwe -bewegings allergie. Het is idd een klus om lekker gf te bakken. Daarom eet ik bijna geen meelproducten meer. Wat zou ik doen voor een heerlijk koekje…?. Heel veel succes met jullie winkel/tearoom. Als ik een keer in de buurt ben (woon in Gasselte en dat ligt niet om de hoek)??, dan kom ik zeker langs?.

 89. Ik maak altijd sweet tables voor de verjaardagen van mijn dochters. Helaas is een goede vriendin van mij glutenintolerant en kan ze nooit mee eten van het lekkers. Ik zorg natuurlijk wel dat er altijd wat voor haar is ;), maar zo uitgebreid als dat ik met dit pakket zou kunnen lukt het helaas niet. Binnenkort viert mijn jongste haar verjaardag, daarom waag ik graag een kans voor mijn vriendin!