10 jaar Ikbenglutenvrij.nl!!!

Vandaag bestaat ikbenglutenvrij.nl 10 jaar.
En dat moet natuurlijk gevierd worden!
De komende dagen vind je een aantal winacties op mijn website. Maar eerst de achtergrond.

Hoe begon het?

Op 5 maart 2009 stond er in het gastenboek van mijn persoonlijke website mirjamholleman.nl een berichtje van Cobi:
Dag Mirjam, ik heb een website over het binnenkort te verschijnen coeliakie-ervaringsboek. Mag ik jouw site op mijn website zetten?

Cobi’s site bestaat helaas ook niet meer. Maar haar boek nog wel! Lees hier mijn review van Broodje kaas ….. zonder broodje.

Op mijn website stond destijds weinig over coeliakie. Toch wilde Cobi mij toevoegen: “Het klopt dat er op jouw site niet zo bijzonder veel over coeliakie staat, maar het verlies van je tweeling en de zorgen bij je tweede zwangerschap zijn toch zaken die indirect met coeliakie te maken hebben: vrouwen met “nog onontdekte coeliakie” verliezen vaker een kindje, hebben nogal eens problemen met de zwangerschap. Op zich de moeite waard om kennis van te nemen, vind ik.

Sinds dat moment ging ik meer-en-meer blogs schrijven over coeliakie en mijn glutenvrije leven. Sinds 10 mei 2012 onder de naam Ik ben glutenvrij. En deze blog over 10 jaar glutenvrij is mijn 1440e artikel hier!

Ik was 1 van de eerste Nederlandstalige bloggers die over coeliakie ging schrijven. Destijds waren we met een handje vol, waarvan ik (samen met Glutenvrij Kookhoekje) de enige ben die nu nog actief is. Nu ben ik 1 van de velen.

Ik had het leuk gevonden om Cobi te interviewen voor deze feestweek. Helaas reageert ze niet op het mailadres dat ik van haar heb. Cobi, als je dit leest: Ik zou het leuk vinden om weer contact te hebben!

Vieren!

Om te vieren dat mijn site 10 jaar bestaat, plaats ik de komende tijd een paar winacties! Dus kijk de komende dagen regelmatig even op mijn site!

6 antwoorden naar “10 jaar Ikbenglutenvrij.nl!!!”

  1. Jee, heb ik het gemist. ? Sorry, er is de laatste tijd zoveel gebeurd hier in huize glutenvrijkookhoekje. Daarom was ik ook minder bezig op de pc.

    Van harte gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum van je blog.
    Wij zijn doorzetters wat onze blog betreft. Succes met het voortzetten van je blog. Je hebt interessante stukken op je site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*