100.000 bezoekers! (en winactie)

– Deze winactie is gesloten-

Ik ben blij, blij, blij!
Sinds 10 mei 2012 bestaat deze website. En vandaag mocht ik de 100.000e bezoeker ontvangen! Welkom 100.000e bezoeker! Maar zeker een net zo warm welkom voor alle andere 99.999 bezoekers!

Om dit te vieren mag ik van Glutenfreewebshop een cadeautje weg geven.
Leuk, zo'n extra kerstcadeautje!

lisas-choice-mixen_resize

Poffertjesmix

Mijn meiden hebben een tijdje geleden ieder een lijstje gemaakt. Een lijstje met 5 dingen die ze graag eten. De afspraak is dat we elke week minstens 1 ding van het lijstje eten.


"Mama, we hebben deze week nog niets van onze lijstjes gegeten. Gaan we vanavond pannenkoeken maken?"
Maar ik had een nog beter plan: Poffertjes met Lisa's choice Poffertjesmix! (Lees hier mijn review van de poffertjesmix. Overigens is er nu wel boekweitmeel aan de poffertjesmix toegevoegd!).
De vorige keer had ik nog geen poffertjesfles, maar nu gelukkig wel. Met zo'n fles is poffertjes bakken helemaal een eitje. Zelfs zo makkelijk dat mijn oudste dochter van 6 zei: "Mama, ga jij maar aan tafel zitten, ik maak de poffertjes wel."
Even later kwam ze de kamer in: "Hier zijn uw poffertjes. Wilt u ook wat drinken?"

Cupcakemix

Ook de cupcakemix is zo makkelijk dat Eva het (bijna) helemaal zelf kan maken.
Geen ingredienten afwegen, maar gewoon alles bij elkaar voegen en goed mengen.
(Lees hier mijn review van de cupcakemix).

Winnen

Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over deze 2 meelmixen. Daarom vroeg ik aan Glutenfreewebshop om ze beschikbaar te stellen voor mijn winactie. Zij voegt ook de witbroodmix en bruinbroodmix toe.

Hoe kan je deze winnen?

 1. Laat een reactie achter onder dit bericht (dus niet op facebook);
 2. Vertel in je reactie wie je bent en waarom je mijn website bezoekt;
 3. Geef in de reactie aan of je Glutenfreewebshop volgt via Facebook / Twitter / Pinterest
 4. Geef in de reactie aan of je Ik ben glutenvrij volgt via Facebook / Bloglovin'
 5. Punt 3 en 4 vergroten je winkans. Net zoals het delen van dit bericht en of je in het verleden reacties heb achtergelaten op mijn website.
 6. Ik kies (in overleg met Edith van Glutenfreewebshop.com) de winnaar.
 7. Vergeet niet het juiste email-adres in te vullen (alleen voor mij zichtbaar).
 8. De winactie loopt tot en met 7 januari 2015. (op 7 januari 2014 had ik 40.000 bezoekers ;-)).
 9. De winnaar wordt op deze website bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht.

15 antwoorden naar “100.000 bezoekers! (en winactie)”

 1. Hallo ik ben wanda. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Mijn oudste dochter is haar hele leven al allergisch voor ei, noten en pinda. Toen daar 2 jaar geleden nog meer allergieën bijkwamen ( veel fruitsoorten en rauwe groenten) en ze op een histamine vrij dieet moest maar toch buikpijn bleef houden en afviel, bleek ze ook coeliakie te hebben. Mijn jongste dochter en ikzelf bleken het ook te hebben. Ik volg jou blog via bloglovin en ook nog andere blogs om zo ideetjes op te doen voor recepten, restaurants en vakanties en hoe anderen met het glutenvrije leven omgaan.

  • Dat lijkt mij ingewikkeld, Wanda. Zo veel allergieen…
   Ken jij meerdanglutenvrij.nl al?

   En heeft ze baat bij het glutenvrije dieet? Kan ze nu misschien ook beter tegen ei, noten, pinda's en histamine?

   Leuk dat je mijn blog volgt!

 2. Wauw wat een mooie mijlpaal Mirjam! Leuk! Ik doe graag mee aan je winactie.

  Mij ken je inmiddels wel denk ik, haha! Maar misschien kan ik nog wel even extra toelichten waarom ik je blog graag lees. Ik vind dat je fijn schrijft en leuke tips geeft. Ook je lijstjes vind ik heel erg fijn (bijvoorbeeld van snackbars met glutenvrije producten). Dat is gewoon super handig! En wat ik misschien nog wel het leukste vind is dat jij zo acief leuke gezamelijke blogacties organiseert! De glutenvrije blogweek heeft mij zoals je weet de knoop doen doorhakken om ook te gaan bloggen en daar ben ik nog steeds heel blij mee!

  Ik volg zowel glutenfreewebshop en jouw blog op alle aangegeven kanalen en heb je bericht gedeeld via twitter (doe ik misschien later vandaag ook nog wel even op facebook 😉 ).

 3. Hallo, ik ben Monique, zelf al zo'n 10 jaar Gv en jongste dochter ongeveer 7 jaar. Ik volg glutenfree webshop en ik ben glutenvrij via facebook omdat ik twitter en pinterest niet snap en dit wel.

  Ik geef wel eens reacties op blogs, maar bij wie dat allemaal geweest is weet ik niet meer, misschien ook wel hier dus . 

  Omdat mijn budget zeer klein is en we toch voor 2 personen GV moeten eten probeer ik creatief te koken/bakken. Ook voor mijn dochter die helaas nog veel meer heeft waar ze niet tegen kan probeer ik leuke en lekkere dingen te maken om haar toch aan het eten te krijgen, ze is ook autistisch en heeft ook met eten soms wat problemen. Bij jullie zoek ik dus ook vooral nieuwe ideeen en producten om mee verder te kunnen, bedankt hiervoor. !  Gelukkig komen er de laatste jaren steeds meer producten op de markt en meer plaatsen waar je die kunt krijgen. Nu alleen de prijzen nog omlaag haha. Verder ben ik erg blij met de plaatsen waar we allemaal met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen.

  • Lastig he, Monique, een glutenvrije dieet en een laag inkomen… Kom je ook regelmatig bij de toko? Daar kan je heel veel glutenvrije artikelen krijgen voor een lage prijs.

 4. Wat leuk om te lezen dat je zoveel bezoekers krijt, je bent ook een fanatieke Blogster.

  ​je hebt altijd leuke onderwerpen en het lees zo makkelijk weg.

  Neem aan dat je mij wel kent door de jaren heen. heel veel succes verder met je Blog en leuk dat je een prijs mag weg geven. Ik volg de glutenfree webshop overal 😀

  groetjes Gerda.

 5. Mijn dochter van 11 is sinds februari dit jaar glutenvrij. We hebben dus net als deze pagina bijna een mijlpaal bereikt. Ons eerste jaar glutenvrij! Na een hele vervelende periode van veel klachten, pijn en ellende werd er begin dit jaar dus coeliakie geconstateerd. Een hele schok en de wereld stond even op z'n kop maar wat een verbetering toen we eenmaal de slag te pakken hadden. Ik ben vrijwel meteen gestart met het zelf bakken van alle producten. Wat ongelooflijk fijn dat er pagina's zijn als 'ik-ben-glutenvrij' en 'glutenvrijwebshop' maar ook pagina's als 'glutenvrij' en 'ouders-van-kinderen-met-coeliakie'. Een enorme steun en hulp van en voor al die ouders- net als wij zelf- die te maken hebben met de zelfde soort zorgen en vragen. Ik kijk er bijna dagelijks op om ervaringen te lezen maar ook recept ideeën op te doen. Ook reageer ik zelf geregeld op vragen of post zelf ideeën en recepten om zodoende andere ouders te helpen.

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van de mijlpaal 100.000 bezoekers. Dit zegt genoeg! Er is veel behoefte aan de verhalen en tips van anderen.

  Heel veel succes verder met het vervolg van je pagina. Op naar de 200.000 volgers!

  Groetjes, Evelyn

 6. Haai,
  Mij ken je ook wel, ik lees je blog..vooral leuk om tips voor mijn kids op te doen.
  Glutenfreewebshop volg ik op FB en Pinterest
  Super dat je site zogoed wordt bezocht en een vet gave aktie

  Groetjes Sabrina

 7. Ik ben Sabine en sinds 6 weken doe ik alles zonder gluten. Uit onderzoeken kwam niet echt glutenallergie maar de klachten leken er wel op. Sinds ik glutenvrij eet ben ik van de zeurende buikpijn af. Hier liep ik al jaaaaaren mee. Mijn lichaam voelt ondervoed en heb overal tekorten aan. Via arts en dietist kwam ik niet veel verder. Adviezen waar ik steeds zieker van werd. Nu gaat het zelfs iets beter. De site ikbenglutenvrij was de eerste die ik tegen kwam om adviezen te zoeken. Via de adventskalender ben ik wat aan het snuffelen op andere sites. Ik ben dus nog een beginneling maar ik merk nu al verschil. Ik volg je via facebook en soms kijk ik op de site bij oudere nieuws.

 8. Pingback: Winactie (herinnering) | Ik ben glutenvrij

 9. 1. Zie onderaan.

  2. Ik ben single, werkloos (helaas) en woon in Limburg. Mede als gevolg van vastgestelde voeselintoleranties en allergieen door een natuurarts, volg ik met grote interesse alle info betreffende gezonde voeding. Inmiddels ben ik er wel van overtuigd geraakt dat gluten niet veel goeds doen voor je lijf, ook als je officieel geen glutenallergie hebt. Ik vermijd vooral tarwe, zuivel en suiker en probeer daarnaast zo puur mogelijk te eten. Jullie website heb ik vandaag past ontdekt, dus ik zou het een beetje raar (en huichelachtig) vinden om een verhaal te houden over waarom ik deze bezoek. Voor nu vind ik de winactie in elk geval interessant. ;o) 

  3. Via Facebook en Pinterest.

  4. Yep, beide.

 10. Pingback: Winnaar van Lisa’s choice meelpakket | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*