360 Magazine: Wat is er toch mis met gluten?

Stiekem plaats ik toch even een artikel. Ondanks dat ik gezegd had dat ik mijn tijd aan andere dingen ga besteden.
Of eigenlijk plaats ik een leestip. Want wat een goed artikel las ik zojuist van 360 Magazine! Je moet er even voor gaan zitten, want het is een lang stuk. Maar het is het zeker waard!

360 Magazine: Wat is er toch mis met gluten?
(Bekijk ook even het geplaatste filmpje. Een leuke uitleg over gluten en coeliakie.)
Je kan het artikel lezen via Blendle
Het orriginele artikel kan je lezen op The New Yorker

Voor de mensen die Blendle niet kennen: Je kunt hier losse krantenartikelen kopen voor een klein bedragje en op je computer lezen. Nieuwe gebruikers krijgen € 2,50 tegoed, dus je kunt als nieuwe gebruiker de artikelen gewoon voor niks lezen als je je registreert. Ik plaats expres de links naar Blendle, omdat het in dit geval niet toegestaan is krantenartikelen leesbaar in te scannen en te verspreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*