4 glutenvrije camping-recepten

camping-pasta-2

Oh oh… Ik heb #wijbloggenglutenvrij per ongeluk overgeslagen.
Voor het eerst in 57 keer was het mij niet gelukt om de blog op tijd online te zetten.

Dus daarom hierbij een goedmakertje. Onder-aan deze blog vind je de links naar de favoriete zomerrecepten van 5 andere glutenvrije bloggers. Maar daarvoor vind je de reden waarom ik overgeslagen heb, en vind je 4 glutenvrije maaltijden voor op de camping.

Ziek en geen bereik

Op donderdag was ik op personeelsuitje, waar ik toch ziek werd ondanks veel voorzorgsmaatregelen (lees Glutenfout op personeelsuitje). De dag erna had ik geen energie om iets te doen. Terwijl ik zo graag wilde inpakken voor de vakantie en een blog wilde schrijven voor #wijbloggenglutenvrij, het lukte gewoon niet…
Zaterdag voelde ik me weer goed en vertrokken we naar de camping. Een camping met nauwelijks bereik. Ik kon mijn blog dus nog steeds niet schrijven. En toen was het opeens 15 juli en was ik te laat om nog mee te doen.

Daarom vandaag een goedmakertje: 4 glutenvrije maaltijden voor op de camping.
Normaal gebruik ik zelden pakjes en zakjes. Maar op de camping is het wel heel fijn.

1. Stamppot snijbiet

Weet je dat dit een super makkelijk recept is?
Het enige wat je nodig hebt is spekjes, instant aardappelpuree en een groente. Wij gebruikten snijbiet uit de moestuin.

2. Pasta met saus uit een potje

Ingredienten: glutenvrije pasta (op vakantie geen gedoe met 2 soorten pasta), gehakt, potje saus, eventueel wat extra groentes en geraspte kaas.

glutenvrije-camping-pasta-1

camping-pasta-2

3. Pasta met spinazie

Ingrediënten: glutenvrije pasta, spinazie uit de diepvries, creme fraiche, peper, zout en pijnboompitjes.

4. Bakjeseten!

En natuurlijk ook gewoon op de camping: bakjeseten!
Dit keer met alles wat nog in de voorraad zat. Niet op de foto: knakworstjes en brood.

camping-bakjeseten

In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over onze vakantie.

5 favoriete glutenvrije zomer recepten

2 antwoorden naar “4 glutenvrije camping-recepten”

  1. Soms moet je ook voor makkelijk kiezen. Het ziet er lekker uit allemaal.
    Waar heb jij snijbiet gekocht? Ik heb al bij verschillende supermarkten en reformzaken gekeken, maar niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*