5 jaar op dieet

Deze maand ben ik 5 jaar op dieet.
Al weer 5 jaar glutenvrij…
Glutenvrij is een onderdeel van mijn leven geworden. In de loop van die 5 jaar ben ik steeds meer gaan bakken. In de loop van die 5 jaar weet mijn omgeving steeds beter wat het inhoud om glutenvrij te eten en te leven. In de loop van die 5 jaar zijn er steeds meer glutenvrije artikelen bij gekomen. En natuurlijk weet ik beter waar alles te krijgen is.
Glutenvrij is een onderdeel van mijn leven. Niet alleen in het boodschappen doen, het koken en eten. Maar ook in de rest van mijn leven. Ik volg een aantal blogs over het glutenvrije leven. Ik lees regelmatig het coeliakieforum. Ik heb contact met andere glutenvrije mensen. Ik plan mijn routes regelmatig via een winkel waar dat ene glutenvrije product te krijgen is.
Al weer 5 jaar op dieet. Zou ik me nog echt kunnen herinneren hoe een normale volkoren boterham smaakt?

2 antwoorden naar “5 jaar op dieet”

 1. Hoi Mirjam,

  Ik vind dat je leuke en interessante dingen schrijft. Vooral dat je schrijft dat je je afvraagt hoe een normale boterham smaakt. Ik ben net 2 maanden op dieet, heb het erg moelijk mee en dan zijn dit soort sites heel fijn.

  Groetjes Laurien

 2. Dag Laurien,
  Dank je wel voor je bericht.
  Het IS ook moeilijk om aan het dieet te wennen. Neem de tijd, ook om jezelf zo af en toe een beetje zielig te vinden. Ze zeggen dat het een jaar kost, een jaar waarin je alles heb mee gemaakt, alle feesten, alle tegenslagen, voordat je pas aan het dieet gewend bent.
  Maar probeer daarnaast ook de leuke dingen van het dieet in te zien: Waarschijnlijk voel je je (binnenkort) een stuk beter dan voordat je op dieet was. Het is leuk als mensen hun best voor jou doen. Misschien ontmoet je leuke mensen die ook coeliakie hebben.

  Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*