af te halen in …

Soms vind ik het jammer dat ik niet in Haarlem woon, of in Groningen. Beiden voelen een beetje als thuis: In Haarlem heb ik gestudeerd (HTS), woonde ik van 1995 tot 2005. In die tijd ging ik regelmatig stappen, winkelen of gewoon een terrasje pakken en fietste ik de hele stad door om bij mijn vrienden te gaan eten (toen nog met gluten). Groningen heb ik nooit gewoond. Maar toch voelt het als thuis. Omdat mijn ouders er hebben gewoond? Omdat ik er veel vrienden heb? Of gewoon omdat het een hele leuke stad is?

Maar daar gaat deze blog natuurlijk niet over. Ik vind het jammer dat ik niet in Haarlem of Groningen woon, omdat daar veel leuke glutenvrije initiatieven zijn!
Ook in Utrecht trouwens, maar ook daar ga ik niet op de fiets naar toe šŸ˜‰

De afgelopen tijd heb ik veel geblogd over leuke glutenvrije initiatieven.
Hierbij een lijst van deze mooie, lekkere ‘winkeltjes’.
En zoals ik in mijn vorige blog ook al vroeg aan mijn vrienden: Als je eens in de buurt komt, neem dan iets voor mij mee!

Utrecht: cakejes van rose & vanilla
Utrecht – de Meern: Prachtige taarten van Glutenvrijlekkers
Groningen en Haren: Homemade toetjes en taarten bij Toet
Almere: Glutenvrije taart
Heemskerk: Mia’s Muffins and More
Amsterdam: cakejes van rose & vanilla
Dordrecht: Turks brood en ander lekker bij Blij Glutenvrij
Grave: Haverbrood van FreeOf

Iemand aanvullingen?

###

Aanvulling:
Zaanstreek: mooie taarten en lekkere muffins van Leef Glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*