bakken, bakken, bakken

De meisjes zijn uit logeren. Ik heb dus een hele nacht door geslapen en ben om 6 uur helemaal wakker!
Ik lees mijn boek uit, ik draai me nog een keertje om, ik draai me nog een keertje om, maar kan de slaap niet pakken. Dus ik sta op en besluit mijn tijd goed te gebruiken. Vanavond hebben we het half-jaarlijkse glutenvrije etentje. Ik heb beloofd om sinterklaaslekkernijen mee te nemen. En ook de vriezer heeft een re-fill nodig.
Dus vroeg op de dag begin ik met bakken. Normaal bak ik samen met Eva. Heel gezellig, maar ik merk dat het nu stukken sneller gaat! Binnen 1,5 uur maak ik brood, glutenvrije en lactosevrije kruidnootjes, speculaasmuffins, krentebollen, braziliaanse kaasbroodjes en taai-taai. En dan is het bakpoeder op. Dus de appel-ontbijt-muffins en de echte pepernoten moeten maar even wachten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*