bakles

Op twitter kom ik opeens heel veel tips tegen van Glutenvrij Lekkers, die ze leerde op de bakles bij Jeandrine. Super. Ik zal toch ook maar weer eens een leuke bakles uitzoeken. Ben pas 1 keer naar een bakles geweest, lang geleden, heb er veel geleerd. (zie mijn blog Taart). Waarom heb ik het daarna niet weer gedaan?

Oh ja, de tips die ik zag op twitter:
Bakles Jeandrine ( #1): ze gaf een boterham met een mix van rimboemix Lepoole en Quinoamix Lepoole.

Bakles Jeandrine ( #2): als je brood inzakt hebt je te veel vocht toegevoegd. Suiker mag worden vervangen door theelepel honing.

Bakles Jeandrine ( #3): brood bakken in de oven? Zet een bakje water onder in oven zodat het niet droog wordt.

Bakles Jandrine ( #4): gebruik vloeibare boter ipv olie in je brood bakmix. Zo wordt het minder droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *