Bericht 777

7Dit is mijn 777e bericht!

Bij bericht 666 en bij bericht 333 mocht je spammen: Iets vertellen over je blog, je webshop, je twitter-account, je facebook-pagina of gewoon waarom jij mijn blog leest. Maar daar kwamen nauwelijks reacties op. Dus dat mag nu niet wink

Maar om deze blog nu zomaar voorbij te laten gaan, vind ik ook niets. Het getal 7 is immers 1 van mijn geluksgetallen. Misschien omdat ik in '77 ben geboren. Misschien omdat 7 sowieso gezien wordt als een geluksgetal.

En nu ik toch met getallen bezig ben..

Mijn blog bestaat sinds 10 mei 2012. Echter, daarvoor schreef ik al blogs over coeliakie op mijn andere website, die heb ik overgezet op ikbenglutenvrij.nl. Mijn blog bestaat dus al 823 dagen. En is al door 76.149 unieke bezoeker bezocht.
Ik zit nu op iets meer dan 200 bezoekers per dag. (Dat was meer toen ik nog elke dag blogde). Met een piek op 16 maart 2014 van 564 bezoekers. Ik schreef die dag geen blog. Maar vanaf facebook werd 265 keer het recept voor Braziliaanse Kaas Broodjes bekeken. 

60% van deze bezoekers komen via een zoekmachine. De zoekwoorden zijn o.a. fiberhusk, glutenvrij snoep en glutenvrij ontbijt.
15% heeft ikbenglutenvij.nl ingetyped, ging dus direct naar mijn site.
3,7% komen via mijn twitter-account en 4,5% via mijn facebookpagina.
De rest komt via andere websites als het coeliakieforum, glutenvrije mama, Miss Glutenvrij en Dion Glutenvrij.

De pagina over snoep wordt (nog steeds) het meeste gelezen. Net als die over zelf broodmix maken, glutenvervangers en snackbars met glutenvrije snacks.

De gemiddelde tijd op een pagina is 1:48 minuten (en dat is inclusief mensen die meteen weer weg klikken, 67%). 

bezoekers 20140808
Het grootste deel van de lezers komt (natuurlijk) uit Nederland. Met op grote afstand Belgie en de rest van de wereld. Ze komen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Maar ook uit Sint Philipsland, Berlikum en Onstwedde.

2 antwoorden naar “Bericht 777”

  1. Pingback: 900e blogpost! | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*