De beste #glutenvrije blogs van maart

Hier zijn ze weer: De beste (glutenvrije) blogs van maart! 

25 Things Only a Food Allergy Parent Would Understand

uitnodiging picnic

Wat herkenbaar. En zulke leuke, duidelijke, simpele plaatjes!
In principe volg ik geen buitenlandse blogs. En zou ik ze dus ook nooit in mijn 'beste van' zetten. Maar voor deze van Healthline maak ik een uitzondering: 25 things only a food allergy parent would understand.

Overigens, op de Facebooksite van Samen Eigenwijs staan ook van die leuke, simpele tekeningentjes over Bewust opvoeden.

Miss Glutenvrij: "Het voelde alsof mijn darmen ermee waren opgehouden’. Coeliakie en obstipatie

10686492_758044110927422_1993561839_o

​Weer een persoonlijk verhaal op de website van MissGlutenvrij. Ditmaal van Elize. Zij liep sinds haar derde al met ernstige obstipatie en buikpijnklachten toch werd de diagnose coeliakie pas op haar 21e! gesteld.  ‘Ik sliep vrijwel de hele dag en at bijna niks meer omdat ik zo misselijk was door de obstipatie.’ Lees hier haar verhaal.

Pinkpequena: Heb je coeliakie?

pinkpequena

Op 29 maart schreef ik waarom je niet het glutenvrije dieet moet 'uitproberen' (lees mijn blog: Het glutenvrije dieet uitpoberen? Niet doen!). Tiffany schreef een mooie blog die dit advies bevestigde: Diagnose: Glutenintolerantie
Zij heeft niet de officiele diagnose coeliakie en worstelt daar soms mee.

Gebaksjuwelier: 5 tips voor het uitrollen van glutenvrij deeg

Ik heb altijd ruzie met glutenvrij deeg. Alleen pepernotendeeg gaat goed.
Paula geeft 5 tips voor het uitrollen van glutenvrij deeg. Fijn! Ik ga ze binnenkort proberen!

deeg-rollen-lichte-druk

Recepten:

Overig:

4 antwoorden naar “De beste #glutenvrije blogs van maart”

  1. Dankjewel voor het noemen! 🙂 Ook voor het noemen van mijn verhaal op Harmke's site. Was voor mij toch ook wel een hoogtepuntje van deze maand.

  2. Pingback: #Onepictureaday Bioscoop & hoelahoepen | Pinkpequena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*