Bijna 1.000 blogposts! (+ winactie)

vlaggetjes

– Deze winactie is afgelopen –

Dit is mijn 993e artikel op Ik ben Glutenvrij.
Over precies 2 weken (17 september 2015) plaats ik mijn 1.000e blogpost!
Ik heb al bijna 1.000 stukjes geschreven!

Dat moet natuurlijk gevierd worden.
Ik heb verschillende levenanciers benaderd met de vraag of ze mee wilden doen. Bijna iedereen is enthousiast. En ondertussen staan er in onze hal al een paar dozen met inhoud klaar te wachten op een nieuwe eigenaar.
Ik mag 2 grote cadeaupakketten weggeven!

Bron foto

Wat kan je winnen?

 • 1 doos Das andere koek (12 stuks) beschikbaar gesteld door Free Bakery. In mijn blog "De beste blogs van juni" kan je lezen hoe enthousiast ik over deze koek ben. Sinds ze bestaan bestel ik regelmatig een nieuwe doos. Mmm!
 • 1 pak Alara Scottisch oats muesli of 1 pak figuur pasta beschikbaar gesteld door Glutenfree Webshop.
 • 6 pakken van mijn lievelingsontbijt: I am Glutenfree Havermuesli met getoaste boekweit flakes. Beschikbaar gesteld door Glutenvrije markt. Nu in de zomer eet ik bijna elke dag havermuesli met yoghurt (overnight). In de winter maak ik mijn favoriete ontbijt.
 • Bijna het volledige assortiment van Mrs. Crimble’s: 1 soort Kokosmacronen (die met chocola, de andere zonder chocola niet), 3 soorten cheese crackers en 3 soorten cheese bites.
  Review volgt.
 • 1 zakje Mani Berry & Nuts en 1 zakje Mani Sweet Cocktail 
  Ik vind deze zo lekker! Zo'n lekker, goed vullend tussendoortje! En zo makkelijk om standaard in mijn tas te stoppen, ze verkruimelen niet. Alleen jammer dat ze niet in mijn tas blijven zitten tot geval van nood (ze zijn al eerder op).
  Als ze goedkoper waren, zou ik haast geen ander tussendoortje meer eten.
  – Pssst, ze zijn nu in de aanbieding bij de Macro! –
 • De 2 glutenvrije Eat natural ontbijtgranen: met Rankfruit en met Boekweit.
  Plus nog een portieverpakking met Boekweit. Handig voor op reis!
  Als extraatje heb ik nog Verival muesli er bij gekregen.
  Binnenkort volgt een review over deze ontbijtgranen.
 • Nieuwe smaken Eat Natural repen: Pure chocolade, Coffee & Chocolate, Cashew & blueberry, Protein Packed en een pak Little Bars.
  Binnenkort volgt een review over deze repen.
 • Het boek Glutenfree bites: Backyard bbq (in PDF of Kindle versie), beschikbaar gesteld door The Happy Coeliac 
 • 1 zak gebakken uitjes, beschikbaar gesteld door VA-Foods
  Binnenkort volgt een review over deze uitjes.
 • Een Glutenvrij T-shirt (maat L) of tas, beschikbaar gesteld door Glutenvrije markt

Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder een leuke reactie achter.
 • Ik kies 2 winnaars, die ontvangen 1 van bovenstaande pakketten.
 • ​Vergeet niet het juist emailadres in te vullen (alleen zichtbaar voor mij), zodat ik jou kan mailen als je gewonnen hebt.
 • Ik verstuur de pakketjes naar een adres in Nederland.
 • ​De winactie loopt tot en met 16 september. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op deze website.

Wil je je winkansen vergroten? Dat kan! Je hebt de volgende mogelijkheden:

Geef je voor de zekerheid in je reactie aan welke acties je hebt ondernomen?

49 antwoorden naar “Bijna 1.000 blogposts! (+ winactie)”

 1. Wat fijn dat je al zo lang glutenvrij blogt! (Bijna) Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Ik heb er in mijn zoektocht al veel aan gehad en glutenvrij voedsel is natuurlijk altijd welkom! 😉

  Ps.: ik volg alles op twitter wat er te volgen is, want ook daar hoop ik vanalles van te kunnen leren, dankjewel!

  • Hi Lisanne,

   Ik heb net jouw verhaal gelezen. Geen coeliakie, wel glutensensitiviteit. En nog wat andere uitdagingen. Pff.

   Fijn dat ik je kan helpen in je zoektocht in het glutenvrije leven! 

   Groet, Mirjam

 2. Wow! 1000 blogverhalen!

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  In mijn zoektocht om te overleven in glutenvrij-land ben je onmisbaar geweest. Regelmatig je blog geraadpleegd.

  Een blog met een lach (weer een nieuw leuk gv tentje of product ondekt) en een traan (het verhaal over het verliezen van jullie tweeling) en zeer informatief! 

  Ga zo door en op naar de 10.000 blogverhalen 🙂

   

 3. Wauw, wat goed zeg! 1000 is echt heel veel! Gefeliciteerd!

  Ik lees vaak met veel plezier en/ of met veel interesse jouw blog en hoop dat er natuurlijk nog eens 1000 artikelen bijkomen. Succes en.. ik doe natuurlijk graag mee voor dat mooie cadeaupakket!

 4. Alvast gefeliciteerd met de 1e twee jaar! Ik doe graag mee met je winactie. Ik ken nog niet alle producten in het pakket en ben er erg nieuwsgierig naar.

   

  Ik volg je op bloglovin, pinterest en Twitter (debbeltje1982)

 5. Gefeliciteerd! Dat is veel al bijna 1000 berichten. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Ik volg al lang via Bloglovin jouw blog en ook nog die van een paar anderen. Ik heb veel aan de berichten omdat ze zowel over jouw glutenvrije leven gaan als ook over jouw dochter met Coeliakie. Zeker ook omdat ikzelf ook Coeliakie heb en ook 2 dochters met Coeliakie.

  Ik vind het keuzemenu rechts op de site ook erg handig. Zo kun je nog iets terugzoeken over een bepaald onderwerp.

  Sommige producten uit het winpakket ken ik al maar er zitten ook zeker nog nieuwe producten bij die we graag uitproberen. Ben ook erg benieuwd naar de gebakken uitjes. Die ik zelf weleens maak smaken toch niet zoals de glutenvolle gebakken uitjes die ik vroeger at. De glutenvrije variant heb ik nog niet eerder gespot.

  Ik heb jouw bericht gedeeld op Facebook. Verder ook alle pagina's die je hierboven noemt op Facebook geliked.

 6. Gefeliciteerd! 

  Ik moet eerlijk zijn dat ik nog niet veel weet of het glutenvrij eten, maar ik leer elke dag iets meer ^_^ En jouw site helpt me daar zeker bij 🙂 

 7. Als "groentje" (pas enkele maanden geleden ontdekt door biopten) zoek ik het hele internet af naar bruikbare info. En dan kom ik terecht bij jou. Duidelijk, leuk en op een fijne manier wordt er veel info gegeven. En dan zoveel stukjes geschreven. Je bent een kanjer.

 8. Hoi Mirjam,

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! Wat mij betreft zet jij de standaard voor alle glutenvrije bloggers.

  Annemiek

  en ik volg natuurlijk iedereen al op twitter, pinterest en facebook!

 9. Wat een prachtig pakket alle artikelen zijn nieuw voor mij graag eens proberen.

  eet nog niet zo lang glutten vrij moet dus veel uitzoeken en proberen zo'n pakketje komt dan van pas.

  heb je ook geliked op face book.

  glutenvrijmarkt volgde ik al op face book

  free bakery  ook geliked op face book

  gedeeld op mijn face book

 10. vind dit super leuk  glutenvrijemama 

  steeds post jij nuttige  informatie  receptjes  

  ik lees steeds ales  met plezier  

  ik bestel steeds van glutenvrijemarkt en ben er zeer te vreden over 

  vorige week de eerste keer van de allergie vrije happjes gegeten van va foods bij frituur trapken op Antwerpen  ze waren 

  heerlijk 

  ik zelf heb coeliakie en vindt het het super dat er steeds meer glutenvrije produchten op 

  de markt komen 

  glutevrijemarkt volgde ik al op facebook 

  va foods volgde ik ook al op facebook 

  alles gelikt op facebook 

  dit pakketje zou meer dan welkom zijn zo leer ik ook nog andere glutenvrij merken kennen  !

   

 11. Gefeliciteerd met je mijlpaal!

  Wij hebben deze week net ontdekt dat onze dochter van 1,5 Coeliakie heeft. Nu begint de hele zoektocht naar wat ze allemaal mag eten en hoe we dit in ons gezin gaan inpassen. Fijn dat deze site er is! Ik hoop nog veel van je te leren! 

 12. Heel erg gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je blog nog niet zo heel lang, maar je artikelen vind ik erg interessant en helpen mij om goede keuzes te maken in de verwarrende wereld van glutenvrij leven. Het pakket ziet er erg lekker uit, de meeste producten kende ik nog niet dus die ga ik zeker een keer proberen.

  Ik volg jouw blog op bloglovin en The Happy Coeliac op facebook.

 13. Hoi,

  mijn zoon van bijna 27 is al 25 coeliakie patient. In die tijd was het allemaal nog niet bekend en reed ik heel nederland af voor produkten. Zat uren aan de telefoon met iemand van de ncv en moest alles uitzoeken via boekjes. Sinds drie weken ben ik zelf gediagnosticeerd en mijn dochter van twaalf wacht op haar biopt. Wat is het mooi dat we elkaar nu via internet kunnen steunen met onze verhalen. In ons dorp ben ik een fb pagina begonnen voor de mensen hier met coeliakie omelkaar op lokaal niveau van tips te kunnen voorzien. Ik zou graag een pakket ontvangen voor mijn zoon die weinig te besteden heeft en een jarenlange strijd aan het voeren is om op gewicht te blijven. ( ik tegenovergesteld helaas ?)!  Dank je wel voor het delen van al je ervaringen. 

 14. WOW!! zoveel blogs.

  Geweldig. Vooral de kindgerelateerde blogs heb ik momenteel erg veel aan. Super handig en duidelijk geschreven. Ik zou zeggen ga zo door en natuurlijk win ik graag het pakket voor mijn dochter en mijzelf.

 15. Hallo Mirjam (bijna naamgenoot ;)),

  Fijn dat je bijna 1000 blogs veel mensen op weg helpt met het glutenvrij dieet! Ik eet al ruim 23 jaar glutenvrij, maar het blijft toch een uitdaging. Vooral op 'lekker gebied'. Op naar de 2.000?

  Graag maak ik kans op het glutenvrije pakket. Ik houd van nieuwe producten proberen en bij het spieken heb ik gezien dat ik niet alles geprobeerd heb! 

  Groet Miriam

 16. Hoi Mirjam, 

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!! 1000 blogs! Wauw dat zijn er wel heel veel. Dat doe ik je niet na.

  Ga vooral door met bloggen! Ik volg je met veel plezier en geef jouw blog en die van Annemiek, Elize en Harmke altijd door aan mensen die net te horen hebben gekregen dat ze Coeliakie hebben.

  Ik volg je via de verschillende social media kanalen en alles wat je in deze specifieke blog benoemd volg ik ook. 

  Tuurlijk wil ik het pakket voor Dion winnen, die kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Je kent zijn verhaal. Nu zijn broertje sinds kort zindelijk is frustreerd het hem des te meer dat hij het niet voelt aankomen. Tot vorige week ging hij met kleine stapjes vooruit, maar helaas deze week gaat het weer wat minder en hebben we de medicatie weer verhoogt in de hoop dat hij niet weer volloopt. 

  Ik hoop nog vele blogs van jouw te lezen, maar vooral ook om je weer eens te ontmoeten, want het is altijd erg vertrouwd en dat terwijl we elkaar nog maar een paar keer gezien hebben. 
   

 17. Deze doos zou ik graag willen winnen voor onze dochter. Ze weet sinds 2 weken dat ze coeliakie heeft. Ze is gisteren 16 geworden dus erg aan het ontdekken wat ze wel en niet mag.  Zo een box is natuurlijk erg leerzaam voor haar om te kijken wat ze wel of niet lekker vind. Wat geweldig 1000 bloggs. Gefeliciteerd daarmee.

  Gr Verena Koning 

 18. Hoi Miriam,

  Van harte gefeliciteerd (alvast)!

  Toen voor mij de zoektocht begon nadat mijn zoon (toen 1,5jaar) de diagnose kreeg, kwam ik op jouw site/blog als eerste terecht. Je hebt me ontzettend op weg geholpen met alle info die ik via de mail van je kreeg. Tja en toen ben ik blijven plakken 🙂 ik lees je blog graag en leer steeds bij!

  Ik waardeer bloggers zoals jij, die de tijd en moeite nemen om anderen wegwijs te maken, te informeren of tips te geven. En ja ook zo nu en dan hele leuke acties hebben?! 

 19. Alvast van harte gefeliciteerd.

  Ik lees pas sinds 17 augustus  2015 verschillende blogs op internet en volg veel op Facebook. Dat is ook de datum dat mijn zoontje van 5 de diagnose heeft gekregen.

  Voor mij dus allemaal vrij nieuwe, maar wat ben ik blij dat er veel informatie te vinden is op internet en dat jij je ervaringen/ tips wilt delen.                     

  Mijn zoon moet nog wel wennen aan het glutenvrij eten dus wij zijn nog erg zoekende wat hij lekker vindt. 

  Succes met je blog en op naar de 2000.

 20. Hoi Mirjam

  Van harte gefeliciteerd met je mijlpaal.

  Sindsmijn dochter vorig jaar de diagnose kreeg volgen wij je.

  Mijn dochter is 10 en vind jouw blog erg leuk om te lezen.

  Wij hebben via facebook ook al de nodige tips van je kunnen gebruiken.

  Ga zo door ….je helpt ons en een heleboel anderen erenorm mee

  Thanx groetjes Corina en Isabella

 21. Hoi Miriam,

  Gefeliciteerd met je mijlpaal wat leuk. En wat goed van je om een berichtje te plaatsen op Fb coeliakie voor kinderen. Ik wist niet van je blog maar vanaf nu ga ik je natuurlijk volgen en alles lezen. 

  Ik doe ook graag mee voor het kado voor mijn dochter die coeliakie heeft. Ik vind het fijn om voor haar op deze manier dingen te later proeven en erachter te komen wat ze lkkr vind. Koop vaak genoeg iets nieuws maar soms beland het de prullenbak in omdat ze het niet lkkr vind. 

 22. Hoi hoi,

   

  Wat super zeg dat je zo veel blogt! Ik volg het zeker weten! Een pakket zou voor mij zeer goed van pas komen heb een heel laag loon en kan zo goed als nooit iets lekkers voor mezelf kopen..

 23. Wat een mijlpaal, alvast proficiat en op naar nog vele jaren blog plezier 🙂

  Wij hebben alles op FB een like gegeven en op pinterest volgde ik je al 😉

  Nu duimpjes draaien, denk dat ik mijn tweeling (en mezelf) hier heel erg mee kan verwennen 🙂

 24. Wauw wat super bijna de 1000 blog Wat is het toch altijd  mooi en byzonder om jou blogs te lezen , ik haal er veel tips en dingen uit. 

   

 25. Gefeliciteerd met de bijna mijlpaal. Wou dat ik het eerder wist dan had ik het veel eerder gelijkt. Lees best veel ervaringen van andere en deel mijn ervaringen ala het nodig is. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn man en twee zonen hebben alle drie coeliakie. Heb jou fb site gelikt en de glutenvrije markt. En ga het bericht delen. Succes met het schrijven en ik ga lekker lezen. ? groetjes diana

 26. Nieuwsgierigheid treft mij hier bij jou na je leuke mededeling bij facebook coeliakie, de besloten groep.

  Nee, dat lust ik niet mam…

  Mam, ik wil ook een keer iets lekkers…

  Is er echt over 3 jaar n pil..zodat ik weer lekker gluten kan eten?!

  Hierdoor doe ik mee..voor mijn 6 jarige dochter..

  En om je ook meer bekendheid te geven natuurlijk!

  Ik heb geliked en gedeeld.

   

  Succes allemaal nu en later.

   

   

   

   

   

   

 27. Gefeliciteerd met deze mijlpaal !! Ik lees regelmatig je blog en kwam zo in aanraking met de heerlijke koeken van de FreeBakery. Wij zijn sinds 3 jaar glutenvrij voor onze dochter (vandaag 14 jaar). Door een groeiachterstand zijn we bij toeval er achter gekomen dat ze coeliakie heeft.

 28. BIj mij is pas op late leeftijd (45) coeliakie vastgesteld. ik ben nu 2 jaar aan het zoeken en uitproberen wat lukt, wat lekker is en zoek steeds nieuwe tips en uitdagingen. Daarom lees ik ook diverse glutenvrije blogs (en soms deel ik ze om mijn omgeving ook wijzer te maken). Mirjam dankjewel voor al je tips en ga zo door. je maakt er veel mensen blij (en wijzer) mee ! veel succes met je actie !

 29. Wauw, wat kun jij mooi schrijven. Heb genoten van het lezen ervan.

  mijn 11 jarige dochter heeft waarschijnlijk coeliaki we zitten nog in de onderzoeksfase en alles is nieuw.

  op dit moment moet ze de komende drie maanden glutenpoeder door haar eten krijgen. We waren nl op advies van de huisarts al gestart met een glutenvrij dieet. Zonder enige diagnostiek.

  kinderarts wil wel diagnose hebben. Maar vanwegen het feit dat we al glutenvrij eten moet ze dus nu gluten binnen krijgen. Na twee pogingen van normaal glutenvol eten, waarbij ze beide keren erg ziek werd, nu over op glutenpoeder. Tot nu toe gaat het redelijk.

  Aangezien mijn dochter topsport ambieert is goede en verantwoorde voeding heel belangrijk. Nu traint ze 14 uur in de week en geeft 3 uur in de week les

   

  alle tips en info zijn dus heel welkom.

   

  groetjes Rianne en grietjeWillemsWillems 

 30. Hoi Mirjam,

   

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal, bijzonder hoor dat je al zoveel verhalen met ons hebt willen delen. Zoals ik je onlangs mailde lees ik graag jouw berichten én gebruik van jouw tips! Dankzij jou hebben we onlangs op vakantie genoten van heerlijke glutenvrije pizza's. Onze jongens hebben het daar nog bijna dagelijks over!

  Nogmaals dank enne…vooral doorgaan!

 31. Hallo! Jeeetje 1.000 blogposts dat zijn er een hoop. Ik ben al een half jaar en fan van je blog! Ik ben nu een half jaar glutenvrij en kan dit als student goed gebruiken!

 32. Oh wat een leuk actie eet nog niet zo lang gluten vrij moet nog veel producten ontdekken en ik zie veel producten die ik nog niet ken.

  zou dus erg welkom zijn.

   

  wel fijn dat er glutenvrije blogs zijn

 33. Mirjam, ik volg je blog al heel lang. Vanaf de diagnose. Je verhalen zijn herkenbaar ondanks dat ik geen kinderen heb. Ik leer er veel van, juist voor wanneer dat moment zal komen. Groetjes!

 34. Gefeliciteerd?

  Ik eet 18 jaar glutenvrij en ben blij

  Dat er steeds meer bij komt.

  In jouw mand zitten spullen die ik niet ken dus ben heel benieuwd

  Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*