Boodschapp Glutenvrij: 3 maanden gratis toegang tot de betaalde functionaliteiten

Logo Boodschapp GlutenvrijIk ben ziek…
Griep. Drie dagen in bed gelegen. Nu lig ik op de bank. Maar als ik er van af kom, begint alles weer te draaien en ben ik in no-time weer intens moe. Uitgebreid bloggen zit er dus helaas even niet in. Gelukkig heb ik nog een paar blogjes klaar staan. Maar ik kreeg een mail die ik jullie niet wil onthouden. Over een Glutenapp. Nu bestaan er al veel glutenapps, die je in de supermarkt helpen of een product glutenvrij is of niet. Ik heb er een paar geprobeerd. Maar voor mij heeft het geen meerwaarde: Ik kan sneller lezen dan dat die app mij vertelt of ik het wel of niet mag.
Maar Boodschapp is anders. Met Boodschapp kan je ook bekijken wat de voedingswaarde van het product is en of er een betere optie is met betrekking tot samenstelling, smaak en prijsniveau. 
Ik heb h'm zelf nog niet geprobeerd, maar ik mag jullie een code bieden om de betaalde functies gratis uit te proberen.

Met de kortingscode krijg je 3 maanden gratis toegang tot de betaalde functionaliteiten van Boodschapp Glutenvrij. Ga naar www.boodschapp.nl/glutenvrij en maak een account aan. Log vervolgens in op jouw account en vul op deze pagina onderstaande kortingscode in.

Kortingscode = IKBENGV3MND (Let op: deze kortingscode is geldig t/m 27 januari 2015)

Lees het Persbericht voor meer informatie over Boodschapp.

gallery

EĆ©n antwoord op “Boodschapp Glutenvrij: 3 maanden gratis toegang tot de betaalde functionaliteiten”

  1. Beterschap! Ik heb de App gekocht, was zo 'slim' om niet via de link maar direct in de AppStore te kopen waardoor de 3 maanden gratis langs mijn neus dreigden te gaan šŸ™ Mail gestuurd, en het kwam direct (meer dan) goed. Top! En nu even wennen aan het gv boodschappen doen op deze App-manier. Jammer alleen dat het Genius brood van AH (nog) niet in de lijst staat. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*