Boris & Sanne

Dit zijn mijn kleine Boris en mijn kleine Sanne.
Vandaag 15 jaar geleden werden ze geboren. Ze hebben allebei maar een uurtje geleefd.
Een paar maanden later werd de diagnose coeliakie bij mij gesteld. Coeliakie is waarschijnlijk de reden van hun vroeggeboorte.

Vandaag is niet meer verdrietig en pijnlijk, zoals die eerste paar jaren. Toch blijft het een rare dag. Een dag waarbij we even stil staan bij onze eerstgeborenen. Meestal eten we op deze dag even een taartje om het leven te vieren en onze eerstgeborenen te gedenken.

Lees hier het hele verhaal van hun geboorte en mijn diagnose.
Lees hier waarom hun vroeggeboorte een drijfveer achter deze blog is.

3 antwoorden naar “Boris & Sanne”

  1. Pingback: Facebook berichten nov. 2019 - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*