Boxbites (deel 2)

BoxBites-open-doosIk schreef al eerder over tussendoortjes. Ik eet veel fruit als tussendoortje, maar soms wil ik toch iets anders. Iets wat beter vult, iets wat makkelijker mee te nemen is (of gewoon 'voor de zekerheid' dagenlang in mijn tas kan vertoeven). Ik schreef al eerder over tussendoor-repen. DE reep voor mij moet gezond zijn, lekker en goed vullen. 

Ik bestelde een doos met tussendoortjes bij Boxbites. Enige tijd later kreeg ik een mooite box door de brievenbus met 19 tussendoortjes. Hieronder lees je welke repen er in zaten en wat ik er van vond. 

Flapjack: Trek Protein Morning berry

nakd-trek-protein-flapjacks-morning-berry

Deze at ik als ontbijt toen we te laat opgestaan waren (en dus heel veel haast hadden). Lekker cruncy, goed vullend, maar iets te zoet naar mijn smaak. Zeker voor een ontbijt (mijn ontbijt is meestal suikerloos). Ik denk dat het juist wel weer een ideaal tussendoortje voor mij zou zijn!

Trek Banana Bread protein flapjack

nakd-trek-protein-flapjacks-banana-bread

Deze at ik in het zwembad.
Eigenlijk houd ik helemaal niet van zwembaden, te vol, te veel lawaai. Dit was een buitenzwembad, dat maakte veel goed, maar toch… De kinderen vonden het heerlijk! Ik stiekem ook wel, maar het is wel vermoeiend om constand die kids in de gaten te houden (en ondertussen zelf 5 keer van de glijbaan gaan of een gesprek voeren met een andere moeder). Kortom: Ik kon wel wat energie gebruiken.
Zoals de Morning berry is ook de Banana Bread lekker cruncy en goed vullend. Maar die bananensmaak is niet echt mijn ding…

Mani Sweet Cocktail

sweet cocktail

Dit is een leuk zakje met nootjes en zoetjes. Bevat amandelen, cashuwnoten, rozijnen, papaja, ananas en pistache.

Ik at het als tussendoortje op mijn werk. Lekker! En zoals alles met nootjes, lekker vullend. 

Melro's Best Fruits & Nuts

fruits_nuts

Ook deze at ik als tussendoortje op mijn werk. Tja, wat moet ik er van zeggen…
Best lekker, best goed vullend. Maar zo'n platgedrukte, homogene brok is niet echt mijn ding. Ik vond er ook een raar bijsmaakje aan zitten. Waar het vandaan komt? Ik denk van de moerbei. Ben ik ook geen fan van. De ingredienten zijn dadels, amandelen (30%), abricozen, veigen, cashewnoten, moerbei en walnoten.

Meldo's Pineapple Mango

pineapple_mango

Eva vond h'm niet lekker. Mirthe at h'm in 1 keer op.
Ik vond h'm lekker fris-zoet. Met een beetje moeite kon ik de mango en de ananas proeven. Niet genoeg vullend als reep. Wel lekker in plaats van een koekje of een beetje fruit.

– Deze review verscheen al eerder hier. –

Beond Organic Raw Choc Bar

beond choc bar

Nog een tussendoortje op mijn werk.

Op de voorkant staat rauwe chocolade snack bar met rozijnen. Bij de ingrediënten staan tot mijn verbazing deze ingrediënten helemaal aan het einde van het rijtje ;-).  De ingrediënten zijn rauwe dadels, rauwe amandelen, rauwe agave nector, rauwe cacao poeder (7%) en rauwe rozijnen (5%).

Als ik de verpakking open maak, zie ik een compacte reep. Lijkt erg op de fruitrepen die je steeds meer kan krijgen (en waar ik geen fan van ben, omdat het vaak een wat weeïge smaak heeft). Dus ik vrees het ergste. Maar deze reep is lekker. De chocoladesmaak overheerst, de andere smaken kan ik eigenlijk niet terug vinden. Al voel ik wel nootstukjes tussen mijn tanden. En na een halve reep heb ik al een verzadigd gevoel. 

Mani Berry & Nuts

berry and nuts

"De oordeelkundig gedoseerde en gecontroleerde "Berry & Nuts" zorgt ervoor dat vezels, essentioele mineralen, plantaardige eiwitten en hoge kwaliteitsvettn (enkelvoudig onverzadigde vetzuren) optimaal worden opgenomen. deze zoete cocktail onderstuent de dagelijkse voedingsbehoeften, in combinatie met een evenwichtige voeding en een actieve levensstijl."

Ik vind het 'woon lekker.

InSpiral loveberry superfruit bites

LoveberryBites

We waren naar het Muiderslot geweest. Na afloop wilden we graag in het stadje iets gaan eten. Of toch liever thuis, aangezien de kinderen moe waren? Uiteindelijk besloten we naar huis te gaan. In de auto aten we deze 'bites', om de eerste honger te stillen. Nou ja, aten… Niemand wilde meer dan 1 hapje. Deze 'brokjes' eet je niet voor je lol.
Het restje heb ik bij onze ontbijt cereals gedaan. Samen met bv Little Rosies en Knusperspaß in de yoghurt, zijn de bites heel goed te eten.

Nak'd Tangy Lime Flavoured Raisins

nakd-lime-flavoured-raisins-m

Ik eindig deze blog met rozijntjes. Hier was ik wel erg benieuwd naar. Rozijntjes met limoensmaak. Hebben rozijntjes dat nodig? Als ik het zakje open trek, komt er een indringende geur vrij. Een beetje als chemische snoepjes op vakantie. Maar gelukkig zitten hier alleen natuurlijke ingredienten in: Rozijnen, citroenzuur, natuurlijke araoma's.
En gelukkig smaakt het veeeel lekkerder dan het ruikt!

– Nu is de box voor de helft leeg. De volgende 10 reviews volgen in september. – 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*