Boxbites

boxbites pakketjeBoxbites, een doos met 18 glutenvrije, suikervrije, natuurlijke tussendoortjes.
Via Crowdfunding kon je een eerste investering doen, om dit mooie initiatief van de grond te krijgen. Ik doe mee.

En, ik won alvast een verrassingspakketje via Facebook.

"Ben jij het zat om te kiezen tussen gezonde en lekkere tussendoortjes? Wij ook! Steun ons en wij laten zien dat het anders kan. BoxBites bezorgt gezonde én lekkere tussendoortjes gratis bij je thuis. De tussendoortjes van BoxBites bevatten géén geraffineerde suikers of andere kunstmatige rommel en zijn allemaal glutenvrij. Omdat wij gezond en lekker snacken makkelijk willen maken, bezorgen we onze traktaties gratis aan huis of op het werk. Dat doen we eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks: aan jou de keus! Onze dozen bevatten onder andere natuurlijke varianten van chocola en rozijntjes met een wel héél bijzondere smaak. Maar ook nootjes, gedroogd fruit en smakelijke voedingsrepen ontbreken niet! Hierbij zijn wij uiterst kritisch: smaakt het niet, dan baat het niet. Voor € 30,- krijg eenmalig een doos met maar liefst 18 verschillende tussendoortjes om gezond te genieten! Denk aan verantwoorde varianten van chocola en bijzondere rozijnen. Maar ook nootjes, gedroogd fruit en smakelijke voedingsrepen ontbreken niet. De doos wordt gratis bij je door de brievenbus gedaan. Lekker makkelijk! (maar je kan ook meer investeren en vaker een doos ontvangen)."

(//www.oneplanetcrowd.nl/project/BoxBites)

In mijn verrassingspakketje zaten 3 repen:

boxbites verrassingpakketje

Toen ik het pakketje kreeg, hadden mijn meiden honger. Zij kregen van mij ieder een halve Pineapple Mango reep van Melro’s Best.
Eva vond h’m niet lekker. Mirthe at h’m in 1 keer op.
Ik vond h’m lekker fris-zoet. Met een beetje moeite kon in de mango en de ananas proeven. Niet genoeg vullend als reep. Wel lekker in plaats van een koekje of bakje fruit.

Trek Cocoa Oat Protein Flapjack at ik rond lunchtijd. Ik had een vergadering die echt niet op een andere tijd kon, dus mijn lunch moest uitgesteld worden. Dit is 1 van de lekkerste (en meest vullende) glutenvrije repen die ik tot nu toe gegeten heb! Niet te zoet, wel een tractatie door het kleine laagje chocola dat er op zit en goed vullend door de haver.
Mijn lunch kon met gemak een uur uitgesteld worden. (Terwijl ik normaal dan draaierig, sacherijnig of misselijk word).

Tangy Lime Flavoured Raisins was opeens verdwenen. Niemand in huis weet waar hij gebleven is. Misschien duikt hij nog een keertje op (zo gestructureerd is mijn huis ook al weer niet). Misschien heeft iemand h'm stiekem gepakt en opgegeten. Hoe dan ook: Ik heb h'm niet geproefd en kan dus ook niet vertellen of ik h'm lekker vind.


Misschien zit hij in de Boxbites doos en kan ik h'm binnenkort wel proeven!
Ik ben erg benieuwd naar alle andere tussendoortjes die in de Boxbites doos zitten.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*