Broodjes: Simone’s Glutenfree Bakery

Nog zo’n stad waar ik me thuis voel: Deventer! Terwijl ik er nog nooit gewoond heb. Mijn moeder komt er vandaan. Vroeger kwam ik er regelmatig met mijn oma en opa, die na hun pensioen een paar dorpen verderop woonden. En de laatste jaren kom ik er zo af en toe met een familiedag.
 
Ook in Deventer is er een mooi glutenvrij initiatief: Simone’s Glutenfree Bakery
 
Zij maken o.a. Mexicaanse broodjes met o.a. zongedroogde tomaatjes en walnoten, American Pancakes en Brownies.
Zij leveren deze glutenvrije aan horecagelegenheden die een glutenvrij menu mogelijk willen maken, in de directe omgeving van Deverter en in het oosten van het land. Ook leveren zij op verzoek aan particulieren. Zij hanteren daarnaast geen maximum aantallen, dus een levering van 1 broodje is geen enkel probleem!
 

Bij twee restautants in Deventer kan je al de glutenvrije broodjes van Simone’s glutenfree bakery eten:

Mexicaans restaurant El Popo
Restaurant Jackies NYC 
 
 

2 antwoorden naar “Broodjes: Simone’s Glutenfree Bakery”

  1. Hee Mirjam, wat leuk dat je ook wel eens in Deventer komt, misschien kunnen we een keer samen wat eten met een paar mensen meer die ook glutenvrij moeten eten. Deventer is ook een mooie plaats.
    Groetjes Gerda 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*