Broodrooster / tosti-ijzer

Ik heb een broodrooster van de Hema. Als ik thuis een boterham eet, stop ik die vrijwel altijd eerst in de broodrooster. Wordt die een stuk lekkerder van!

Nu deed mijn broodrooster het niet. Het knopje bleef niet naar beneden, zodat ik er bij moest blijven totdat mijn brood klaar was. Niet handig met 2 hongerige kinderen op de achtergrond en een tafel die gedekt moet worden. Dit heb ik nu opgelost door er een lepel of mes in te steken. En een kookwekker er naast te zetten, zodat ik op tijd gewaarschuwd wordt voordat de boterhammen zwart zijn…

<foto volgt!>

Maar nu wil ik ook een tosti-ijzer. Want tosti’s eten mijn meiden wel! En om nu steeds met de koekenpan in de weer te gaan is ook zo’n gedoe… Ik zoek een exemplaar met uitnembare platen (die in de vaatwasser kunnen), en liefst ook met wafel-platen, en met kniepertjes-platen. En dat alles onder de € 50,-. Is dat mogelijk?

PS: Hij mag niet van Princes zijn, dan gaat Erik het huis uit…

3 antwoorden naar “Broodrooster / tosti-ijzer”

  1. Ha Mirjam,
    Ons tosti ijzer met uitneembare platen is van Philips. De Cucina HD 2415. Kniepertjes doen we apart met de Cloer Type 27. Geen idee wat dat kost trouwens..

    Groetjes,
    Angelique

  2. Ik heb de Snack And Clean van Tefal (even googlen). Wij hebben vier plaatjes zodat we kunnen wisselen en ik deed ze altijd in de vaatwasser (toen we die nog hadden). Ze zijn nog steeds goed al geven de plaatjes na de vaatwasser, maar ook na het afwassen altijd zwart af. Mijn vriend zegt dat dit normaal is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*