Coeliakie blogs

Vandaag stond er in mijn gastenboek een berichtje: “Dag Mirjam, ik heb een website over het binnenkort te verschijnen coeliakie-ervaringsboek. Mag ik jouw site op mijn website zetten?”
Sindsdien ben ik (toevallig?) weer meer bezig met mijn coeliakie. Ik heb geluncht met mijn glutenmaadje en met haar veel ervaringen uit gewisseld. Ik heb meegedaan met de glutenvrij Sofie aan tafel, waar we een erg gezellige glutenvrije avond hebben gehad. Ik heb ik mijn coeliakie-pagina aangepast. Ik ben weer meer bezig met recepten en glutenvrije artikelen. En natuurlijk heb ik het coeliakie-ervaringsboek aangeschaft: “Broodje kaas… zonder broodje”.

Op mijn website stond weinig over coeliakie. Toch wilde Cobi mij toevoegen: “Het klopt dat er op jouw site niet zo bijzonder veel over coeliakie staat, maar het verlies van je tweeling en de zorgen bij je tweede zwangerschap zijn toch zaken die indirect met coeliakie te maken hebben: vrouwen met “nog onontdekte coeliakie” verliezen vaker een kindje, hebben nogal eens problemen met de zwangerschap. Op zich de moeite waard om kennis van te nemen, vind ik.”

Nu er een link bestaat vanaf een coeliakie-pagina, wil ik ook een blog over mijn omgaan met het glutenvrije bestaan bijhouden. Met terugwerkende kracht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*