Dag van de (glutenvrije) checklist

lijstjes-glutenvrij

 

Als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik gek ben op lijstjes.
Op boodschappenlijstjes, te-doen-lijstjes, ideeën-lijstjes.
Ook voor mijn blog maak ik veel lijstjes. Elke maand een lijst met De beste glutenvrije blogs en een lijstje met mijn Facebookberichten. En daarnaast heel veel leuke en nuttige lijstjes zoals een lijst met alle interviews die op mijn website staan, een lijst met alle blogs die ik schreef over hoe je coeliakie krijgt, een lijstje met glutenvrije bakkers en nog heel veel meer lijstjes.

Vandaag is het Dag van de checklist. Speciaal voor vandaag bekeek ik pagina Handige lijstjes nog een keer. Er staan nu 68 verschillende lijstjes over coeliakie en glutenvrij op!

2 antwoorden naar “Dag van de (glutenvrije) checklist”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*