De 10 beste glutenvrije blogs van aug. 2021 (+ 4 recepten)

Hier zijn ze weer: De beste glutenvrije blogs van afgelopen maand. Met deze keer: 12 volledig glutenvrije winkels, tips voor glutenvrij brood bakken en glutenvrij in o.a. Amsterdam, Parijs en Venetië.

12 volledig glutenvrije winkels in Nederland van Ik ben glutenvrij

Toen ik net glutenvrij moest gaan eten, vond ik in de hele stad slechts 1 plank met glutenvrije producten. Achter in de winkel, helemaal onder aan het schap.
Wat een verschil met het huidige assortiment wat er tegenwoordig in bijna elke supermarkt te krijgen is! En toch blijft het fijn om zo af en toe langs te gaan bij een volledig glutenvrije winkel. Een winkel waar ze alleen maar glutenvrije producten verkopen.

Glutenvrij in…

Al deze blogs komen natuurlijk ook in mijn lijst Glutenvrije tips voor Europese steden. In deze lijst staan ondertussen al meer dan 148 blogs over 75 steden.

10 misvattingen over glutenvrij brood bakken van Annemieke Glutenvrij

Glutenvrij brood bakken, het blijft een dingetje. Zeker als je gewend bent om normaal brood te maken: Glutenvrij brood maken is totaal anders!
Annemieke zette 10 tips voor je op een rij.

En nee Annemieke, voor mij is de deeghaak ook een onwerkbaar hulpstuk. Ik gebruik h’m echt nooit! Hij kan geen glutenvrij deeg kneden.

Glutenvrije donuts, waar kan je ze kopen? Van Miss Glutenvrij

“Mama, ik wil graag donuts” zei Mirthe.
En vlak daarna verscheen dit artikel van Miss Glutenvrij!

Glutenvrije recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*