De 10 beste glutenvrije blogs van juni ’18 (plus 2 recepten)

Twee van mijn favoriete bloggers sluiten een tijdperk af.
Vier bloggers delen een persoonlijk verhaal.
En waar gaan de andere drie blogs over die ik deze maand tot mijn favorieten reken? Lees snel verder.

Een van mijn favoriet bloggers stopt…

Miss Glutenvrij stopt met bloggen…
Dank je wel Harmke, voor al je interessante blogs, voor je lekkere recepten, voor de leuke gesprekjes als ik je tegen kwam. Ik hoop dat je site heel lang online blijft staan, zodat je mensen blijft helpen. En ik wens je veel geluk in de rest van je leven.

Glutenvrij op de basisschool

Ook 1 van mijn andere favoriete glutenvrije bloggers sluit een tijdperk af. Haar glutenvrije zoon sluit over een paar weken de basisschoolperiode af.
Annemiek maakte een verzamelblog met al haar blogs over de basisschool. Ze schreef ging vaak een beetje (en soms veel) met de kont tegen de krip. Niet te veel pamperen van onze glutenvrije kinderen, niet te veel verwachten van hun omgeving. Verhelderend, duidelijk.

Gelukkig stopt zij niet met bloggen. En hopelijk komen er nog heel veel blogs met andere onderwerpen.

Alles wat je moet weten over glutenvrij eten op de basisschool

Help, mijn huisarts wil mij niet testen op coeliakie

De Nederlandse Coeliakie Vereniging heeft een duidelijke pagina gemaakt met tips en trucs.
https://www.glutenvrij.nl/hulp_van_…/naar_de_huisarts_wat_nu

Persoonlijke verhalen

Afgelopen maand verschenen er een paar sterkte, ontroerende verhalen van mensen met coeliakie op de blog.

Een onbezorgde glutenvrije vakantie van De glutenvrije diëtist

9 tips voor voor en tijdens de vakantie.
Kijk eens bij mijn lijstjes voor de zomervakantie voor nog meer tips.

Glutenvrij taartje eten in Utrecht van Utrecht Glutenvrij

Ik zal binnenkort ook eens zo’n lijstje maken voor Amersfoort 😉

Gastblogs

Een van de doelen van mijn blog is om coeliakie bekender te maken. Maar omdat iedereen die hier op mijn blog komt al iets met coeliakie heeft, schrijf ik ook regelmatig gastblogs. Voor Beebs and Moms schreef ik een drieleuk over mijn zwangerschappen en zwangerschapsverlies. In mei verscheen het eerste deel: Mijn zwangerschapsverlies – Deel 1

In juni verschenen deel 2 en 3:

Recepten

Eén antwoord op “De 10 beste glutenvrije blogs van juni ’18 (plus 2 recepten)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*