De 12 beste glutenvrije blogs van april 2022

Hier zijn ze weer: De beste glutenvrije blogs van afgelopen maand. Met deze keer o.a. een glutenvrij weekmenu, is glutenvrij bier wel glutenvrij en 4 glutenvrije recepten.

Relaxt mama weekmenu

Maaike maakte een Relaxt mama weekmenu. Volledig glutenvrij natuurlijk, want 2 van haar dochters hebben coeliakie.

Club van relaxte moeders“Maaike zit midden in een verhuizing en kreeg het toch voor elkaar dit weekmenu voor ons te maken. Een relaxt weekmenu, want ze is er al druk genoeg mee. En zonder dat je het door hebt is hij nog zonder gluten ook. Maar daar merk je dus niets van. Ik vind het een heerlijk menu waar ik zeker drie dagen van ga overnemen. Rarara welke 

Glutenvrij bier van Ik ben glutenvrij

Er is steeds meer glutenvrij bier te koop. Maar is glutenvrij bier wel echt glutenvrij?

Glutenvrij uit eten, eerste kwartaal 2021 van Ik ben glutenvrij

Sinds 2018 houd ik bij waar wij uit eten gaan. Omdat er een tijd was dat ik nauwelijks uit eten durfde. Omdat ik nu best vaak buiten de deur eet. Omdat ik anderen ook wil inspireren om zich niet tegen te laten houden!
Dit eerste kwartaal gingen wij 16 keer buiten de deur eten. 

Boeken over coeliakie van Ik ben glutenvrij

Weet je dat er steeds meer boeken over coeliakie zijn? Kookboeken natuurlijk, maar ook kinderboeken en romans waarin coeliakie een rol speelt. Joy bijvoorbeeld, de debuutroman van Jules Hoenderop. Maar in mijn lijst vind je er nog veel meer!

Glutenvrij in…

Deze komen natuurlijk in mijn lijst Glutenvrije tips voor Europese steden.

6 do’s en don’ts voor een zelfgemaakte poke bohl van Culy

Mijn dochter is gek op poke bohls. En nu kunnen we die natuurlijk af en toe bestellen, zoals bij bovenstaande foto. Maar zelf maken is haast net zo makkelijk! Zeker met deze tips van Culy.

Glutenvrije recepten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*