De 4 beste glutenvrije blogs van dec. ’21 (plus 2 recepten)

Hier zijn ze weer: De beste glutenvrije blogs van afgelopen maand. Met deze keer o.a.: Kindvriendelijke restaurants, glutenvrije uit eten, glutenvrij op Sardinië en 2 heerlijke recepten!

Kindvriendelijke restaurants waar je ook goed glutenvrij kunt eten van Ik ben Glutenvrij

In deze lijst (plus kaart!) vind je bijzondere restaurants waarbij een te gekke speeltuin is of grote speelzolder. En natuurlijk kan er goed glutenvrij gegeten worden.

Glutenvrij uit eten, tweede helft 2021 van Ik ben Glutenvrij

Deze tweede helft van 2021 gingen wij 34 keer (!) ‘buiten de deur’ eten en we werden geen enkele keer ziek. Waarom ik dit zo trots vertel? Er was een tijd dat ook ik bang was om uit eten te gaan, uit angst om ziek te worden. Met deze blog wil ik anderen inspireren om zich niet tegen te laten houden door hun glutenvrij dieet.

Glutenvrij eten op Sardinië van Captureplaces

Sardinië, ik wil er graag eens heen. Mooie wandelingen maken, leuke stadjes, met een drankje in mijn hand uitkijken over de zee. Nathalie en Richard en maakten een reisverslag en een aparte blog over glutenvrij eten.

En natuurlijk komt deze blog in mijn lijst Glutenvrij op vakantie.

Glutenvrije pepernotentest van Ik ben Glutenvrij

Bijna elk jaar doen wij een pepernotentest. Welke kruidnootjes zijn de lekkerste? Meestal doen we deze test met zelfgemaakte pepernoten. Maar omdat ik geveld was door corona, zat zelf bakken er helaas nog nauwelijks in. Vandaar dat we een test deden met vier gekochte glutenvrije kruidnoten.

Recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*