De 4 beste glutenvrije blogs van juni ’19 (plus 27 recepten)

Ikzelf schreef afgelopen maand een paar leuke blogs. Een review van het kookboek Verrot lekker, een recept voor rabarbercake met ricotta en een voor een lekkere boerenkoolsmoothie, de vragen en antwoorden van het medisch forum op de coeliakiedag, … Maar helaas, door een foute backup zijn ze allemaal verdwenen. Ze komen wel terug hoor! Maar het duurt even.

Gelukkig hebben de andere glutenvrije bloggers wel een aantal leuke blogs geplaatst!

Op dieet! Ik deed net alsof ik geen gluten mocht omdat ik wilde afvallen

Op Miss Glutenvrij verscheen een interessant interview met Saskia* die deed alsof ze coeliakie had om haar eetstoornis te verbergen.

Interview met mij

Bakers and Fakers: Vandaag een ontzettend leuk interview met Mirjam van het geweldige blog ikbenglutenvrij.nl ❤️
Dé plek waar je alles leest over de ervaringen van een jong gezin met coeliakie. 
We hebben het over haar blog, de voor en nadelen van de glutenvrije hype, glutenvrije bakgeheimen en we delen een van Mirjam’s favoriete recepten, tiramisu met advocaat! 
Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder >>> https://bakersandfakers.nl/mirjam-ik-ben-glutenvrij/

Over genieten van glutenvrij eten van Glutenvrije diëtist

Gastblogger Bianca vertelt over de eerste keer dat ze echt genoot van een glutenvrij gebakje, en hoe ze door het loslaten van de druk (de druk van ‘mee-eten is gezelliger’, de druk van ‘eten moet lekker zijn’), nu nóg intenser genieten van een lekker glutenvrij product.

Nieuw & Glutenvrij: Gedroogde ham tortellini bij Jumbo

Marit van Maak het glutenvrij spot regelmatig nieuwe, glutenvrije producten. Zoals deze tortellini, die bij mij herinneringen oproept:

Vroeger kookten mijn broer en ik ongeveer eens per week. Bijvoorbeeld als mijn moeder moest werken. Meestal maakten we tortellini met ijsbergsla. Lekker makkelijk ;-). Fijn dat het nu ook glutenvrij is! Nu nog een vegetarische versie…

Recepten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*