De 4 beste glutenvrije blogs van nov. ’18 (plus 11 recepten)

Er is er 1 jarig, hoera! Een glutenvrije themaweek, diabetes en het biertje v.s. de kus. Het lijkt allemaal niets met elkaar te maken te hebben, maar het zijn mijn favoriete blogs van afgelopen maand. Lees snel verder!

HET GLUTENVRIJE KOOKHOEKJE BESTAAT 10 JAAR!

Tien jaar geleden stelde Renske zichzelf een doel: In 10 jaar tijd 1000 glutenvrije recepten maken en publiceren. En het is gelukt! Afgelopen maand bestaat haar site precies 10 jaar en plaatste ze het 1000e recept! (Bosbessenkwarktaart)

Van harte gefeliciteerd Renske!
Zoals beloofd in mijn reactie heb ik weer eens rondgeneusd op je site. Is dit misschien iets voor een vegetarisch kerstdiner?
Bospaddestoelen onder een dakje van polentaAardappelbhajia’s, spruiten met balsamico-azijn en honing en Peren in rode wijn.

THEMAWEEK GLUTENVRIJ OP LAURA’S BAKERY

Laura’s bakery is een leuke site met heel veel recepten (meestal barstensvol gluten). Maar ook veel handige baktips en voorbeelden.

1 week waren de recepten niet zo barstensvol gluten: samen met  Monique van Beterdooreten.nl organiseerde ze een glutenvrije bakweek. Met informatie over coeliakie, het vervangen van bloem, glutenvrije baktips en recepten:

COELIAKIE EN DIABETES VAN YAM GLUTENVRIJ

Een op de twintig mensen met diabetes type 1 heeft ook coeliakie. Dit komt dus best wel vaak voor. Op de site van YAM wordt hier uitgebreid op in gegaan.

GASTBLOGS

Een van de doelen van mijn blog is om coeliakie bekender te maken. Maar omdat iedereen die hier op mijn blog komt al iets met coeliakie heeft, schrijf ik ook regelmatig gastblogs. Deze maand schreef ik er 1:

RECEPTEN:

Koekjes van glutenvrije mama

Eén antwoord op “De 4 beste glutenvrije blogs van nov. ’18 (plus 11 recepten)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*