De 5 beste glutenvrije blogs van april 2020

Ik was afgelopen maand minder actief met mijn blog, was met andere dingen bezig. Waren de andere bloggers ook minder actief, of heb ik ze te snel weggeklikt?
Hoe dan ook, vandaag zijn er maar 5 blogsposts die een plaatsje verdienen in dit artikel: Een updates van Oh my pie’s zwangerschap, Glutenvrij in Valencia, een glutenvrije verjaardag in Corona-tijd, uitleg over glutenvrije haver en een recept voor maisbrood met courgette.

Persoonlijk: Hoe gaat het nu met de kleine Oh my mini pie?

Al eerder linkte ik naar een blog van Marike over haar zwangerschap: Bij de 16 weken echo bleek dat de baby een buikwand defect heeft. De baby zal meteen na de geboorte geopereerd worden.
In deze blog weer een update waar de liefde vanaf straalt.

Wil je weten waarom ik zo geraakt wordt door Marike’s zwangerschap? Lees dan mijn blog over Mijn Zwangerschappen.

Is Haver glutenvrij? van Ik ben glutenvrij.nl

Toen ik begon met het glutenvrije dieet (in 2007) stond haver nog bij de glutenbevattende granen. Ook nu mogen we alleen speciaal glutenvrije haver eten.

Hoe zit dat en waarom is haver zo gezond?

Ik ben jarig! van Ik ben glutenvrij.nl

Omdat ik mijn geliefden vanwege de corona-maatregelen natuurlijk niet kon uitnodigen, besloot ik om gebakjes te sturen. Van de glutenvrije ondernemers van Nederland, om hen te steunen in deze moeilijke tijd. Mijn vrienden en familie wonen verspreid over het land. Dat zijn dus veel verschillende ondernemers en veel verschillende gebakjes.

Glutenvrij in Valencia op Smaakvol glutenvrij

Een gastblog van Glutenvrij Valencia.
Deze blog komt natuurlijk op mijn lijstje Glutenvrij in (Europese) steden.

Glutenvrije recepten:

  • Maisbrood met courgette van Betty’s kitchen.
    Geen glutenvrij recept, maar ik denk dat je de 125 gram bloem makkelijk kan vervangen door bv 125 gram Doves Farm of een andere glutenvrije meelmix. Dit omdat in het brood 1 hele courgette zit, die goed kan dienen als glutenvervanger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*