De 5 beste glutenvrije blogs van juli ’17 (plus 10 recepten)

blogHier zijn ze weer: Mijn favoriete glutenvrije blogs van de afgelopen maand. 
Ze gaan o.a. over Osteoporose, glutenvrij Meetjesland, de favoriete producten van Louise, een restaurant waar ik binnenkort naar toe ga en courgettes…

coeliakie en osteoporose, een interview met Gerda van Ik ben Glutenvrij

osteoporose

Mensen noemen kanker vaak als het grootste risico van (onbehandelde) coeliakie. Echter, de specifieke kankersoorten waarop iemand met coeliakie een verhoogde kans heeft, komt maar heel zelden voor (totaal 20 tot 30 patiënten per jaar). Osteoporose is het grootste risico van (onbehandelde) coeliakie. En osteoporose (botontkalking) is veel vervelender dan je in eerste instantie denkt. Ik interviewde Gerda, die haar borstbeen en hand had gebroken.

Gelukkig kreeg ik goed bericht van Gerda: "Ben afgelopen maandag naar de chirurg geweest, de breuk zit aan elkaar, moet nog wel sterker worden."
 

Mijn favorieten van Like Louise

Wat leuk! Louise schrijft over haar favorieten van voor de diagnose, en vond goede glutenvrije vervangingen.
Lees haar blog voor haar favoriete brood, chips, ijs, enz.
 

14 tips tegen voedselverspilling van A Healty Life

Niet echt een glutenvrije blog. Maar omdat het glutenvrije leven al duur genoeg is…
 

Glutenvrij Belgie (Meetjesland)

Glutenvrije Blog en Foodless gingen naar Meetjesland, een landelijke regio tussen Gent en Brugge.
Miss Glutenvrij ging naar Brugge en Gent
Ook al ben ik nog maar net terug van vakantie, ik wil weer!

Natuurlijk zette ik deze tips in mijn lijstje Glutenvrije tips voor Europese steden.

Restaurant review: De Zoete Inval van Maak het glutenvrij

Ik spreek met enige regelmaat met een vriendin af in Zwolle. In mei hebben we afgesproken om de volgende keer naar De Zoete Inval te gaan. Wat leuk dat Marit juist over dat restaurant een review schrijft!
 

Recepten:

2 antwoorden naar “De 5 beste glutenvrije blogs van juli ’17 (plus 10 recepten)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*