De 5 beste glutenvrije blogs van mei ’19

Glutenvrij op vakantie, buikpijndagboek en 4 lekkere, glutenvrije recepten. Deze onderwerpen vind je in het onderstaande artikel bij de 5 beste glutenvrije blogs van mei!

Glutenvrij eten, 12 jaar geleden en nu van Ik ben glutenvrij

Een paar dagen nadat ik de diagnose coeliakie had gekregen, namen mijn ouders mij mee naar een reformwinkel. Achterin de winkel, onder in het schap, was 1 plankje met glutenvrije producten. We namen van bijna alles 1 mee naar huis, schrokken van de hoge prijs en later thuis van de droge structuur…

Lees verder over het verschil in assortiment in de winkels dat verveelvoudigd is, het brood dat niet alleen in de winkel maar ook zelfgemaakt veel lekkerder is, uit eten gaan wat zo veel makkelijker is, maar vooral ook mijn gezondheid die veel beter is!

Poep- en buikpijndagboek

Buikpijn is het vaakst voorkomende symptoom van coeliakie. Het is ook 1 van de klachten die soms blijft na je al een tijd glutenvrij eet. Soms komt dat door obstipatie (mede vanwege te weinig vezels in glutenvrije voeding), soms komt dat door iets anders. Een van de dingen om er achter te komen is het bijhouden van een poep- en buikpijndagboek.

Omdat ik geen geschikt format kon vinden, maakte ik er zelf 1!

Glutenvrij op vakantie naar…

En De beste glutenvrije hotel(ketens) in Europa van Glutenvrije vakantie.

Deze tips komen natuurlijk ook op mijn lijst Glutenvrij op vakantie

Recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*