De 5 meest gelezen blogsposts, en meer!

blog-793047_640Zojuist heb ik mijn statistieken weer eens bijgewerkt. Hoeveel bezoekers had ik de eerste helft van 2015 en welke blogs zijn het meest gelezen?
Voor mij is dit interessant, voor jullie misschien leuk om te lezen.

Bron foto

Meest gelezen blogs:

  1. Snoep – een hele oude blog, die via de zoekmachines veel gevonden wordt. Ik heb h'm onlangs weer bij gewerkt.
  2. Ideeen voor glutenvrij lekkers
  3. Zelf broodmix maken
  4. Gluten vervangers
  5. Snackbar met glutenvrije snacks – DEZE LIJST WORDT NIET MEER BIJGEHOUDEN! Het aanbod van glutenvrije snacks groeit, dankzij VA Foods zo snel, dat ik het niet meer bij kan houden. Kijk hier voor hun verkooppunten.

Deze blogs zijn echter allemaal van voor 2015. Daarom hieronder een lijstje met de meest gelezen blogs van de eerste helft van 2015.

Top 5 blogs, geschreven in de eerste helft van 2015

  1. Het glutenvrije dieet uitproberen, niet doen!
  2. School: feestjes en allergenen
  3. Afweercellen bepalen ontwikkelen coeliakie
  4. Glutenvrij vakantie!
  5. Zelf glutenvrij brood bakken?

Bezoekersaantallen

Locatie - Google AnalyticsIk had dit half jaar 42.237 unieke bezoekers, 56.808 sessies en 90.754 pagina weergaven.
Dat is maandelijks gemiddeld 7.603 unieke bezoekers.
De topdag was dinsdag 31 maart, toen had ik 493 bezoekers. Lisette schreef die dag een gastblog over Glutenvrij Barcelona. De miste bezoekers had ik op 1 januari. Toen schreef ik over mijn (goede) glutenvrije voornemens. Maar ik denk niet dat het aan deze blog ligt. Ik denk dat iedereen nog met een kater in bed lag ;-).

73% van deze bezoekers kwamen via een zoekmachine.
De zoekwoorden zijn o.a. 'glutenvrij snoep', 'glutenvrij', 'ons glutenvrij leven' en 'glutenvrij ontbijt'.
4,5% komt via de social media. Zoals mijn facebook– of twitterprofiel.
7% komt via andere websites. Zoals MissGlutenvrij, Coeliakieforum, Glutenvrije mama, Coeliakiemaand en Stories of a Coeliac.

De gemiddelde tijd op een pagina is 1 minuten en 16 seconden (en dat is inclusief mensen die meteen weer wegklikken, 62%).

Het grootste deel van de lezers komt (natuurlijk) uit Nederland (89%), met op grote afstand Belgie (6%). Ze komen uit Amsterdam, Utecht, Rotterdam en Den Haag. Maar ook uit Esveld, Culemborg en Julianadorp.

Deze lezers gaven 237 reacties. Leuk, leuk, leuk!

3 antwoorden naar “De 5 meest gelezen blogsposts, en meer!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*