De 6 beste glutenvrije blogs van aug. ’16 (+ 16 recepten!)

toetsenbordHier zijn ze weer: Mijn favoriete glutenvrije blogposts van afgelopen maand. Met o.a. een glutenvrije biertest, glutenvrije producten bij de Lidl en totaal wel 16 recepten!

Beste Horecaondernemer van Foodless

Als ik met manlief uit eten ga, bepaal ik waar we gaan eten. Als ik met familie uit eten gaan, bepaal ik waar we gaan eten. Als ik met vrienden uit eten ga, bepaal ik waar we gaan eten. Als ik met collega's uit eten ga, … Afijn je snapt het plaatje. Ik bepaal altijd waar we uit eten gaan. Daarom lijkt het mij zo belangrijk voor horeca-ondernemers om zich te profileren. Om goed op de hoogte te zijn van allergieën/intoleranties. Lees dit leuk geschreven stuk, deze open brief naar de horeca ondernemers.

De grote glutenvrije biertest van Foodless

glutenvrij pils

Bron foto: Foodless

Ik denk dat ik in mijn studententijd een beetje te veel bier heb gedronken. Een overload waardoor ik bier niet miste toen ik glutenvrij moest gaan eten. Toch kocht ik laatst een paar glutenvrije biertjes bij de Lidl. En toen ik er 1 met manlief deelde werd ik toch wel weer heel blij.
Binnenkort weer wat vaker aan het bier? Met deze test van Foodless weet ik in ieder geval welke ik moet kopen.

Glutenvrije producten bij Lidl van Glutenvrije blog

Ik schreef het hierboven al: Glutenvrij bier bij de Lidl. Maar ze hadden/hebben nog veel meer: glutenvrije koekjes, glutenvrij broodmeel, glutenvrije muesli, glutenvrije pizza's, …
Denise schreef er een blog over.

Glutenvrij Leipzich en Berlijn van Glutenvrije mama
en Mijn favo tentjes in Barcelona van Benine's Kitchen

Glutenvrije vakantietips, ik vind het fantastisch. Niet dat ik er altijd wat mee doen, maar ze lezen maakt al een beetje dat ik op reis ben. Glutenvrije mama was dit jaar naar Duitsland. En Benine naar Barcelona. (En ik reisde dus een klein beetje mee).
Deze tips komen natuurlijk ook in mijn lijstje Glutenvrije tips voor Europese steden!

Recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*