De 7 beste glutenvrije blogs van jan. ’18 (plus 4 recepten)

Hier zijn ze weer, mijn favoriete blogs van de afgelopen maand. Met deze keer heel veel lijstjes: glutenvrije lessen, interviews, vleesvervangers en producten van de Lidl en de Action. Daarnaast een nieuw kookboek, het verschil tussen cake en biscuit en 4 glutenvrije recepten.

10 lessen die ik heb geleerd in 10 jaar glutenvrij van Glutenvrije mama

Annemiek’s zoon Alexander is precies 10 jaar glutenvrij. Wat heeft zij in die 10 jaar geleerd?

Interviews van Ik ben Glutenvrij

Op mijn website belicht ik de verschillende aspecten van het glutenvrije spectrum. Immers, het glutenvrije dieet bestaat niet. Iedereen gaat anders met het dieet om. En daarnaast zijn er vele redenen om glutenvrij te gaan eten.

In mijn interviews laat ik mensen aan het woord die allemaal glutenvrij eten, maar allemaal een ander verhaal hebben. Ondertussen staan er al 29 interviews op mijn website. Ik verzamelde ze in een lijstje.

Heb je ook een bijzonder verhaal dat je (anoniem) wilt delen? Mail mij op info@ikbenglutenvrij.nl

Glutenvrije actieweek bij de Lidl van Maak het glutenvrij

Vanaf 8 februari heeft de Lidl weer een glutenvrij assortiment. Op de site van Marit kan je lezen wat ze allemaal verkopen.

Glutenvrije producten voor een heel fijn prijsje: Action van GlutenVrijKind

Ook de Action heeft regelmatig glutenvrije artikelen in het assortiment. GlutenVrijKind zette ze op een rijtje.

Vegetarische en glutenvrije producten van Smaakvol glutenvrij

Het is niet altijd eenvoudig om glutenvrij en vegetarisch te eten. Wij eten een paar dagen per week vegetarisch, maar eigenlijk nooit met vleesvervangers. Wij gebruiken ei, kaas, bonen, noten of paddenstoelen. Maar soms kan zo’n vleesvervanger best handig zijn!

Marit van Maak het glutenvrij maakte al eerder een lijst met 36 glutenvrije vleesvervangers.

Iedereen eet mee van Must be Yummie

Alexia heeft een kookboek gemaakt. Zonder gluten, lactose en noten. Ik ben erg benieuwd!

Cake of biscuit, wanneer gebruik je welke? van Handige baktips

Ik wist wel dat er een verschil was, maar welk verschil had ik geen idee van! Handige baktips legt het duidelijk uit. En wil je een glutenvrij recept voor cake of biscuit? Kijk eens op de site van Jeandrine.

Recepten


Dit artikel bevat affiliate links. Als je via die link het boekje koopt, krijg ik een kleine percentage van het aankoopbedrag. Als ik meer geld via mijn website verdien, kan ik er ook meer tijd in stoppen. En dat is voor jullie ook weer leuk! 😉

Deze vind je misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *