De 7 beste glutenvrije blogs van maart en april ’19 (plus 5 recepten)

Glutenvrij in Amersfoort, Parijs en de rest van de wereld. Ziek van een kus, 5 glutenvrije recepten en meer! Je vindt het in onderstaand artikel: De 7 beste glutenvrije blogs van maart en april 2019!

Glutenvrij in Amersfoort van Ik ben glutenvrij

koppelpoort-amersfoort-glutenvrij

Waar in Amersfoort kan je lekker glutenvrij lunchen, taartje eten, dineren en boodschappen doen? Je leest het in mijn blog en vindt het op de handige kaart!

Mirna werd ziek van die eerste kus van Miss Glutenvrij

Kan je ziek worden van zoenen? Jazeker, helaas wel… Mirna vertelt op Miss Glutenvrij:

Na een avond vurig tongen belande Mirna met veel bombarie op het ranzige toilet van het studentenkot. Toen besefte Mirna het pas: dat zélfs zoenen met je vers gescoorde date, heel vervelend kan uitpakken.

Gelukkig liep het verhaal goed af: Mirna en Frank wonen nu samen.

Ps: De foto is niet van Mirna en Frank, maar van Erik en mij.
Lees ons verhaal op Glutenvrij daten.

Lijst: Glutenvrij op vakantie in … van Ik ben glutenvrij

glutenvrij-op-vakantie

Glutenvrije bloggers zijn goed in het delen van hun ervaringen. En op vakantie gaan, is natuurlijk een ervaring waar je al lang naar uit kijkt en dus als glutenvrije blogger over schrijft. Ik zette al deze artikelen op een rij, met als resultaat 91 blogs over 65 verschillende locaties (en still going on).

Het glutenspook van Glutenvrije dietist

gluten-spook-glutenspook

Ik schreef ooit over de vele gedaantes van het glutenspook. Lisanne beschrijft waar het glutenspook vandaan komt en waarom ze het nooit meer wil zien.

Kan sporen van gluten bevatten van Ik ben Glutenvrij

sporen-van-gluten

Je leest de verpakking van een product en ziet ‘Kan sporen van gluten bevatten‘.
Kan je dit nu wel of niet eten? Dat is een persoonlijke keuze. Wij doen het (meestal) wel. Waarom en hoe?
Lees verder over besmettingsgevaar, glutenstapeling en over de kans dat er daadwerkelijk sporen van gluten in het product zitten. Met daarbij verwijzingen naar wetenschappelijk onderzoek hierover.

6 x glutenvrij eten in Parijs van Benine’s kitchen

Binnenkort zijn Erik en ik 12,5 jaar getrouwd. Dan wil ik graag met hem (en onze dochters) naar Parijs. Helaas heeft hij daar geen zin in, heeft ‘steden wel gezien‘. Ach ja, dan doen we wel iets anders. En ga ik met iemand anders naar Parijs!

Blogs over glutenvrij in Parijs trekken mij nu dus extra, zoals deze van Benine waarin ze 5 volledig glutenvrije restaurants in Parijs beschrijft (en 1 waar je lekker glutenvrij brood kan krijgen). Kijk ook eens bij mijn lijstje met blogs over glutenvrij in steden van Europa en mijn lijst met restaurants, bakkers en hotels die uitsluitend glutenvrij zijn.

Kookboek: Bakken zonder gluten van Ik ben glutenvrij

Met glutenvrij roggebrood en nog veel meer lekkers!

Recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*