De 9 beste glutenvrije blogs van dec. ’18 (plus 7 recepten)

Glutenvrije hapjes, glutenvrije kookboeken, glutenvrije recepten en meer. Kijk snel verder voor de 9 beste glutenvrije blogs van december 2018.

Een glutenvrij feestje

Voor de meesten van jullie is de feestmaand voorbij. Maar wij hebben in januari nog een stuk of wat jarigen, waaronder dochterlief en manlief. Daarom ben ik extra blij met deze hapjes ideeën.

– Glutenvrije mama: Hapjes voor een glutenvrij feestje
– Glutenvrije diëtist: Onmisbare hapjes voor een feestje

En ik kijk nog even terug op meer hapjes:

4 toffe kookboeken van Oh my pie

Wat leuk, kookboeken die ik allemaal nog niet ken. Heb ik weer iets om op mijn verlanglijstje te zetten. 😉

Mijn eigen blogs

Meestal zet ik maar 1 van mijn blogs bij het lijstje favorieten. Maar nu ben ik toch wel trots op meerdere artikelen!

  • Hoge antistoffen geen coeliakie, het verhaal van Martijn. Een bijzonder verhaal over een jongetje met Down waarbij alles er op wees dat hij coeliakie had. Maar hij had geen genen en geen darmbeschadiging…
    In 2019 wil ik meer van dit soort verhalen plaatsen. Onder andere het verhaal van iemand die geen antistoffen had, maar wel coeliakie.
  • Glutenvrije kerststollen test. Wij testte 5 verschillende glutenvrije kerststollen. De conclusie? Smaken verschillen, maar fantastisch dat we nu zo veel keuze hebben!
  • Glutenvrij kerstbuffet op school 2018. Al een aantal jaar verzamel ik de beste ideeën en de mooiste glutenvrije buffetjes die wij onze kinderen mee geven voor het kerstdiner op school. Ook dit jaar zaten er weer pareltjes tussen.
  • Uit eten tweede helft 2018. Ik ben dit jaar wel 35 keer uit eten geweest en 35 keer ben ik niet ziek geweest! Een groot compliment voor alle restaurants waar ik gegeten heb, maar ook een grote overwinning op mijzelf. Een paar jaar geleden werd ik al misselijk voordat ik uberhaubt gegeten had. Misselijk van angst om ziek te worden.
  • December glutenvrij 2018, om van de decembermaand een glutenvrij feest te maken! Dit jaar hebben we decemberglutenvrij anders ingestoken dan voorgaande jaren. Elke zaterdag een aantal blogs over de 3 grote thema’s in december: Sinterklaas, kerst en oud-en-nieuw.
  • En dan tenslotte nog de terugblik op 2018. Ik ben zelden zo lang bezig geweest met het schrijven van een blog. Het kostte veel tijd om al die cijfers op een rijtje te krijgen. Maar ik techneut vind cijfertjes erg leuk!

Recepten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*