De beste glutenvrije blogs van aug. ’17

Hier zijn ze weer: Mijn favoriete glutenvrije blogs van de afgelopen maand.
Met heel veel verhalen over de vakanties, 6 lijstjes, 8 recepten en 2 blogs van Miss Glutenvrij over glutenstapeling en over Tony’s Chocolonely.

Is Tony’s Chocolonely chocolade glutenvrij van Miss Glutenvrij

Ik ben gek op de chocolade van Tony’s Chocolonely. Maar de laatste 2 keer kreeg ik diarree. Ik had dan ook in 1 keer een halve reep gegeten… Ligt het aan eventuele gluten, of toch aan iets anders?
Ik was dan ook extra benieuwd naar deze nieuwe blog van Miss Glutenvrij over Tony’s.

Hoe ik glutenstapening probeer te voorkomen van Miss Glutenvrij

Glutenstapeling. Het blijft de gemoederen bezig houden. Eet je wel glutenvrij tarwezetmeel, maar geen ‘kan sporen van’ bevatten? Zijn er andere manieren waarop je glutenstapeling kan krijgen? En vooral: Hoe kan je het voorkomen?
Iedereen doet het op zijn/haar eigen manier. Ik doe het ongeveer zoals Miss Glutenvrij doet.

Vakantie!

glutenvrije-venečky

Deze foto is van een typische Tsjechische lekkernij, venečky, maar dan volledig glutenvrij!

En natuurlijk is augustus de maand van de vakanties. Op mijn site staat al een lijstje met Glutenvrije tips voor Europese steden. Ik denk dat ik ook een lijstje ga maken met glutenvrije vakantietips en -ervaringen. Hierbij alvast de blogs die afgelopen maand verschenen.

Lijstjes

lijstjes-glutenvrij

Wie mijn blog vaker leest, weet dat ik gek ben op lijstjes. Ik ben zo gek op lijstjes, dat ik zelfs een lijstje maakte met alle lijstjes die ik op mijn blog heb staan (zie handige lijstjes). Gelukkig zijn andere bloggers ook gek op lijstjes. Deze kwam ik afgelopen maand tegen:

Gastblogs:

Een van de doelen van mijn blog is om coeliakie bekender te maken. Maar omdat iedereen die hier op mijn blog komt al iets met coeliakie heeft, schrijf ik ook regelmatig gastblogs. De gastblog die ik deze maand schreef, was ook op een blog over coeliakie. Maar daardoor niet minder leuk. Hij staat op Smaakvol glutenvrij: Mirjam aan het woord

Recepten

Tenslotte nog 13 recepten die mij erg lekker lijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*