de beste #glutenvrije blogs van februari

Hier zijn ze weer: De beste blogs van deze maand!

Miss Glutenvrij: "Ik heb MS en wist daarom lange tijd niet dat ik ook coeliakie heb."

inge

Inge reageerd regelmatig op mijn blog. Zij heeft zelf een mooie blog over haar vader met Altzheimer: Stapje terug. Die lees ik helaas haast nooit. Alzheimer komt gelukkig (nog) niet voor in mijn naaste omgeving… 
Miss Glutenvrij plaatste het verhaal van Inge in haar reeks 'persoonlijke verhalen over coeliakie'. Weer een indrukwekkend verhaal: 'Ik heb MS en wist daarom lange tijd niet dat ik ook coeliakie heb

Glutenvrije mama: Glutenvrij op de naschoolse opvang

glutenvrijemama-logo

Glutenvrij op de naschoolse opvang. Glutenvrije mama plaatste de brief die zij schreef aan de leidsters van de BSO van haar zoon. Met o.a. goede tips voor koekjes met hele gewone ingredienten. 

Glutenvrije mama: Wat denkt het Voedingscentrum wel dat het is?

Nog 1 van Glutenvrije mama: Wat denkt het Voedingscentrum wel dat het is?
Even was ik bang van Annemiek op het Voedingscentrum. Maar gelukkig…

Blog-verjaardagen!

seamless-cutlery-background

Sas kookt bestond deze maand 5 jaar!
Zij keek terug op deze 5 jaar. Een van haar bloghoogtepunten was het organiseren van een Foodblog Event. Wat het evenement zelf precies inhield, kan ik helaas niet achterhalen. Ze hield er in ieder geval 15 heerlijke aspergerecepten aan over. 

Ook DIY for you and me en Glutenfreelady vierden deze maand hun blog-verjaardagen.

Recepten:

Overig:

  • Op Denise's Glutenvrije Blog staat een review van de nieuwe Schnitzer Baguette
  • Glutenvrije mama is een nieuwe reeks begonnen: #gezond lezen, boeken over voeding en gezond eten die een wetenschappelijke insteek hebben. Geschreven door voedingswetenschappers of journalisten en niet door goeroes die een broodbuik-, voedselzandloper- of superfooddieet willen verkopen. Het eerste boek dat de las was 77 Fabels en feiten over onze voeding. Ik heb het ook op mijn lijstje gezet!
  • En nog een boek dat op mijn lijstje staat: De Mooie Voedselmachine. I'm a foodie schreef een review.
  • Drinken van rauwe melk: veilig of niet? Rauwe melk, wij halen het soms bij de boer waar we ook onze groentes halen. Maar is het nu gezond of niet? De Dames Dijk zochten het uit.
  • Nog 1 van de Dames Dijk: Over sap dat geen sap is.
  • Ik verspil zo weinig mogelijk eten. Restjes eet ik vaak de volgende dag als lunch. Wat ik met oud brood doe, kon je lezen in mijn artikel Wat kan je doen met oud brood? Vorig jaar kregen we een paar emmers appels van de buren. Met de schillen maakte ik azijn. Maar ik had er ook chips van kunnen maken!
    Zie No-waste appelchips van Culy.​

3 antwoorden naar “de beste #glutenvrije blogs van februari”

  1. Pingback: Uitdaging: lekkere recepten met bietjes | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*