De beste glutenvrije blogs van okt. ’17

beste-glutenvrije-blogsHier zijn ze weer: Mijn favoriete glutenvrije blogs van de afgelopen maand.
Met deze maand heel veel glutenvrije Sinterklaas-producten, heel veel glutenvrije traktaties, heel veel tips voor vakantie of een dagje weg en nog 8 glutenvrije recepten.

Lees snel verder!

Sinterklaas

Grappig, al die lijstje met glutenvrije Sinterklaas producten. Deze maand verschenen er wel 5! Volgende maand zullen er waarschijnlijk weer heel veel glutenvrije Sinterklaas recepten verschijnen, maar nu nog even makkelijk uit de supermarkt:

Glutenvrije traktaties

Deze maand verschenen er ook 3 blogs over glutenvrije traktaties. Ik merk het vaker dat wij glutenvrije bloggers met hetzelfde idee rond lopen. Maar dit is wel heel bijzonder:

glutenvrije-traktatie-Eva-9

Vakantie!

De zomervakantie is voorbij. Zelfs de herfstvakantie is alweer voorbij. Maar wat weerhoud je van een dagje weg, een weekendje weg of zelfs een verre reis? Natuurlijk zette ik al deze tips in mijn lijst Glutenvrije tips voor (Europese) steden

Recepten

Voordat ik met de beste recepten van deze maand begin, eerst een blog over eten (alsof alle bovenstaande blogs niet over eten gaan ;-): Glutenvrij ontbijt – het onderzoek van Rose-a-licious. Hoe ontbijten wij glutenvrije mensen?

Vervolgens de recepten die ik erg graag zou maken:

2 antwoorden naar “De beste glutenvrije blogs van okt. ’17”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*