De beste glutenvrije blogs van sept. 2015

Hier zijn ze weer: De beste blogs van vorige maand.
Met deze keer onder andere Heel Holland bakt Glutenvrij, de lekkerste glutenvrije foodtrucks en tuinieren! En natuurlijk een lijstje met lekkere recepten.

Mijn Serendipity: Heel Holland Bakt Glutenvrij

Mariet heeft zichzelf 2 uitdagingen gesteld: Ze maakt een nieuw recept voor in het Ikea restaurant. En ze maakt van bijna alle opdrachten van Heel Holland Bakt een glutenvrije variant. Voor mij maakt het het kijken naar HHB nog een stuk leuker. Elke keer ben ik weer benieuwd wat Mariet er van maakt. En natuurlijk probeer ik via twitter met haar mee te denken. Morgenavond zit ik weer voor de buis!

Foodless: De 6 lekkerste glutenvrije foodtrucks

Ik ben dit jaar (helaas) niet op een festival geweest.
Foodless wel en zij verzamelde 6 glutenvrije foodtrucks. Leuk om voor volgend jaar in de gaten te houden!

Laurien is: Moestuinieren, hoe vond ik het?

Sinds kort ben ik coordinator van de speeltuin-moestuin. We zijn op het moment heel hard aan het bedenken hoe we de organisatie volgend jaar gaan inrichten. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de moestuin zelf: aan de kinderen laten zien hoe alles groeit en bloeit.
Daarom vond ik dit verslag van Laurien zo leuk om te lezen. Leuk om te lezen dat ook volwassenen lol beleven en ontdekken in de tuin.

Judes Diner: Eetbare bloemen om zelf te kweken

In het verlengde van bovenstaande: Die bloemen gaan we volgend jaar in de moestuin zaaien!

Glutenvrije mama: De 5 beste blogs van ikbenglutenvrij.nl

Soms mag je trots zijn op jezelf. En ik ben er heel trots op dat ik deze website al meer van 1.000 blogpost geschreven heb, dat deze website zo goed gelezen wordt en bloos ik van alle mooie complimentjes die ik de afgelopen tijd kreeg.
Daarom vind ik deze post van Glutenvrije mama ook in dit lijstje hoort.

Wat mij betreft zet Mirjam de standaard voor glutenvrije bloggers. Zij heeft een groot netwerken in de glutenvrije (blog)wereld en ze zit bovenop het glutenvrije nieuws. Mirjam is de initiatiefneemster van de blogweek, #wijbloggenglutenvrij en heeft vorig jaar de #decemberglutenvrij georganiseerd.

Dank je wel Annemiek. Met een grote glimlach en tranen in mijn ogen heb deze blogpost gelezen.

Recepten

Eén antwoord op “De beste glutenvrije blogs van sept. 2015”

  1. Dankjewel voor de vermelding 🙂 leuk! Mocht je de repen proberen dan ben ik heel benieuwd hoe je ze vindt! Ik ga dit weekend weer een nieuwe lading maken want ze zijn alweer op haha! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*