De lekkerste glutenvrije snacks

ADVERTORIAL

Bij een glutenvrij dieet kun je al snel denken dat je weinig lekkers meer kunt eten. Het tegendeel is waar; tegenwoordig zijn er zoveel ontzettend lekkere glutenvrije snacks waar je uit kunt kiezen. Gelukkig zijn er ook steeds meer leveranciers die glutenvrije producten in het assortiment opnemen. Maar wat zijn nu de lekkerste glutenvrije snacks op dit moment? Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar in onderstaande lijst is er vast voor iedereen een favoriet te vinden. Alle glutenvrije snacks uit onderstaande lijst zijn te koop in betere bio winkels zoals bijvoorbeeld Holland & Barrett of supermarkten zoals Marqt. De meeste producten zijn ook eenvoudig online te bestellen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een redelijke voorraad in huis wilt halen, maar geen zware boodschappen wilt of kunt tillen.

Lovechock chocoladerepen

De lovechock producten zijn met liefde handgemaakt van de beste biologische cacao uit Equador. Alle lovechock producten zijn melkvrij, sojavrij én glutenvrij. De zoetheid wordt verkregen vanuit de nectar van de kokosbloesem. Deze verslavende lovechock happiness vind je in de chocolate bars, rocks en tablets.

lovechock

Rude health bars

Niet alle producten van het Engelse Rude Health zijn glutenvrij, maar de health bars gelukkig wel! De health snack bars zijn een soort van mini moestuin met fruit en groente in combinatie met noten, zaden maar zonder geraffineerde suikers. De bars zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals coconut, sweet potato & cacao en pumpkin.

Bounce energy balls

De bounce energy balls hebben exact de juiste verhouding aan eiwitten, koolhydraten en vetten om het lichaam zo van de benodigde energie te voorzien. Het lichaam bestaat grotendeels uit lichaamseiwitten en eiwitrijke snacks zijn daarom perfect om het lichaam van de juiste hoeveelheid eiwitten te voorzien. De bounce balls zijn allemaal vrij van gluten en komen in heerlijke smaken als almond & kale, dark chocolate en salted caramel.

Garbanzo baked chickpea bites

Ben je dol op kikkererwten? Dan is dit misschien dé snack voor jou. De Garbanzo baked chickpea bites bestaan voor 100% uit kikkererwten en zijn glutenvrij en ook nog eens compleet vegan. Bij Garbanzo werken ze met lokale boeren waarbij de beste kikkererwten worden geselecteerd. Deze worden vervolgens geroosterd en op smaak gebracht met enkel natuurlijke ingrediënten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*