Een week vol recepten: Magnetronfriet

McCain-Mini-Smile-UpOp dinsdag was manlief niet thuis. En ik had een drukke dag: kinderen brengen en halen, auto brengen en halen (garage), boodschappen en natuurlijk ook nog werken. Voor de avondmaaltijd maakte ik het mezelf makkelijk: magnetronfriet met een fricadel en ander lekkers.

Magnetronfriet

Eens in de zoveel tijd komt het langs op de coeliakie-forums (of is het fora): Magnetronfriet.
Ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Maar nu Mirthe steeds vaker bij vriendinnetjes gaat spelen, wilde ik graag bekijken of dit een succes is.

Magnetronfriet, het klinkt heel vies. Maar dat is het niet. En de magnetronfriet die wij hadden, leek ook niet op friet. Meer op aardappelkroketjes. Het heet McCain mini smile en is o.a. te koop bij de Albert Heijn. Er zitten 2 pakjes (= 2 porties) in 1 verpakking. Dus in mijn geval: Een doosje voor elk kind (en ik heb er een paar van hen gesnoept). Het is niet echt veel, maar genoeg voor mijn kinderen. En ze vonden het erg lekker! Voor herhaling vatbaar.
– Er is ook nog andere magnetronfriet op de markt. O.a. via Bofrost

Er bij hadden we:

  • Frikadellen van de Jumbo.
  • Plakjes komkommer, snoeptomaatjes, snoeppaprikaatjes en olijfjes.
  • En een mini-magnum toe.

Eén antwoord op “Een week vol recepten: Magnetronfriet”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*