eetdagboekje – donderdag

Naar aanleiding van mijn vorige blog, kreeg ik regelmatig de reactie: Ik ben wel benieuwd naar wat jij eet!
En alhoewel het wel weer confronterend zal zijn, heb ik besloten om weer voor een paar dagen een eetdagboekje bij te houden. Maar nu voor mijn site. Hierbij wat ik vandaag gegeten heb:

6:00 Mirthe is veel te vroeg wakker. Maar omdat Eva haar slaap goed kan gebruiken, neem ik haar toch maar mee naar beneden zodat ze haar zus niet wakker kan maken. Zij krijgt een fles melk, ik neem een groot glas water.
6:30 Ik maak fruit schoon voor mee naar school en werk. Appel, peer en mango. Ik kluif de pit van de mango schoon (Mirthe wil niet).
7:00 Ik ontbijt met een bak muesli met yoghurt. Er bij drink ik weer een groot glas water. Mijn muesli maakte ik zelf van glutenvrije haver van Provena, rozijntjes en walnoten. Haver bevat van zichzelf geen gluten. Maar de ‘normale’ haver die je in de winkel koopt is altijd besmet met gluten.
8:00 Ik kom op mijn werk en pak een kop zwarte koffie.
9:00 Mijn collega haalt weer koffie.
9:45 Flesje water
10:30 Bak fruit en een kop koffie
12:30 Boterhammen met chocopasta. Totaal een half haverbrood van Mam’s.
13:30 Flesje water
15:00 kop thee en een paar dropjes. Veel dropjes zijn niet glutenvrij. Veel ook wel. Het is zoeken en veel ingredienten lezen. Als ik dropjes eet is vaak kokindjes van Katja. Nu waren het volzoete scheepsknopen van Oldtimers.
18:00 Lasagne! (voor mij natuurlijk met glutenvrije lasagnabladen). Er bij drink ik 2 grote glazen diksap. En als toetje hebben we een perenijsje.
21:00 Kinderen slapen eindelijk. Met deze warmte heb ik nog wel een ijsje verdient: Een mini magnum extra puur. Er bij neem ik weer 2 grote glazen water.

2 antwoorden naar “eetdagboekje – donderdag”

  1. Wat goed van je Mirjam, ik hou niet zo van haver, heb gelukkig die heerlijk muesli gekregen wat wel heel erg duur is, heb nog nooit zo’n krokant glutenvrije muesli gegeten.
    Succes met je dagboek.
    Groetjes Gerda 😉

  2. Het eerste wat ik dacht toen ik dit las was; wow! Wat drink jij veel water!
    Gevolgd door “Wow! Die eet een stuk meer dan ik.”
    Wat overigens niet negatief is hoor 🙂 Het viel me gewoon op. Ik vind het leuk om dit soort dagboekjes te lezen. Misschien ga ik het zelf ook nog een keer bij houden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*