eetdagboekje – zaterdag

8:30 ontbijt (muesli en glas water)
9:30 terwijl ik me haast om op tijd bij een vriendin te zijn, drink ik een paar slokken koffie en maak schaaltje druifjes voor dochterlief (en eet er zelf ook een paar).
10:30 lekker bijpraten bij vriendin met 2 koppen koffie
12:30 ik ben weer thuis. Dreumes slaap, man met kleuter weg, ik ga lekker in het zonnetje zitten met een tijdschrift en lunch: 2 dubbele boterhammen met kaas. 2 grote glazen water en een trosje druiven. (Vandaag eet ik weer de zelfgemaakte boterhammen, geroosterd in mijn eigen broodrooster – waar geen glutenbevattende boterhammen in mogen –
14:30 tussen braderie en markt zijn Mirthe en ik even thuis en drinken een groot glas diksap
16:00 Mirthe en ik zijn op de markt en snoepen tijdens het bestellen lekker van mandarijntjes
16:15 op weg naar huis op de fiets. We snoepen aardbeien. Achter me hoor ik regenmatig ‘op’ en ik word geduwd als ik dan niet meteen een aardbeitje naar achter door geef.
17:15 borrelen met mijn broer en schoonzus: witte wijn, blokjes kaas, nibbits, en natuurlijk aardbeien, druifjes en blauwe bessen.
18:15 avondeten met broer en schoonzus is niet altijd makkelijk: glutenvrij, vegetarisch en zonder paprika/kool/ui. We eten krielaardappeltjes en bloemkool (ja, mag wel) in kerriesaus, met erbij tomatensalade en cassave kroepoek. (gewone kroepoek mag ik wel, maar mijn broer niet – want gemaakt van garnalen). Als toetje hebben de kinderen een perenijsje en de volwassenen een mini magnum.
21:47 nichtjes blijven slapen en eindelijk slaapt iedereen. Ik drink nog een glas witte wijn en eet een bakje druifjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*