Even rustiger aan

instagramusZo.
De coeliakiemaand is voorbij. Het was een succes!
Maar nu ben ik moe…… 

De afgelopen maand was ik druk met bloggen, twitteren, facebooken voor de coeliakiemaand. Druk met de grote verbouwing thuis. Druk met festiviteiten op school. Druk met feestjes (en dan met name van onze net 7-jarige!). En weinig slaap omdat onze meisjes onrustig slapen en ik er meestal 2 a 3 keer per nacht uit moest.

 

verbouwing_zolder

Ik heb 62 berichten in concept staan. Maar geen tijd en energie om ze uit te werken.
Ik ga me even richten op andere dingen. Niet meer om de dag een blog. Maar alleen nog maar als ik er energie voor heb. Komende tijd dus even weer wat minder activiteiten op deze website!

3 antwoorden naar “Even rustiger aan”

  1. Pingback: 360 Magazine: Wat is er toch mis met gluten? | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*