Facebook berichten april 2022

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. glutenvrij op Pinkpop, glutenvrij drop en een glutenvrij weekmenu.

Glutenvrije foodtruck op Pinkpop

Oui Sans Gluten: “Jaaa!!! Wij staan weer op Pinkpop!! De voorbereidingen zijn weer in volle gang!!”

Een week lang glutenvrij

Maak het Glutenvrij: “In zijn nieuwste video eet youtuber Alwin van Vet Gezellig een week lang glutenvrij. Hij stelde mij wat vragen op video. 🥐🎥

Glutenvrije drop

Emmy’s Glutenvrij: “Vandaag is het Wereld Dropdag. Gelukkig zijn er voldoende opties gv (en de meeste ook lv) want een dag zonder ‘n dropje is een dag niet geleefd als je het mij vraagt 😬 Ik ben vooral fan van droptoefjes en zwart witjes, maar eigenlijk vind ik ze allemaal lekker. Wat is jouw favoriet? Check altijd nog zelf de ingrediënten.”

Glutenvrij in tv-programma Over gewicht

Glutenvrije diëtist: “Misschien denk je bij het televisie kijken vanavond: hey! Die herken ik! Maar wat zie ik toch aan Lisanne? Voor wie het heeft gemist: om half 9 op NET5 komt glutenvrij aan bod in het programma “Over Gewicht” 😃 En in de aflevering van vanavond gaan we het o.a. hebben over gluten en glutenvrij. Want wat zijn gluten eigenlijk? En is het slim om glutenvrij te eten als je wilt afvallen?”

Wil je ook kijken? Klik hier. Lisanne is te zien vanaf 29 minuten.

Glutenvrij relaxt mama weekmenu

Maaike maakte een Relaxt mama weekmenu. Volledig glutenvrij natuurlijk, want 2 van haar dochters hebben coeliakie.

Club van relaxte moeders: “Maaike zit midden in een verhuizing en kreeg het toch voor elkaar dit weekmenu voor ons te maken. Een relaxt weekmenu, want ze is er al druk genoeg mee. En zonder dat je het door hebt is hij nog zonder gluten ook. Maar daar merk je dus niets van. Ik vind het een heerlijk menu waar ik zeker drie dagen van ga overnemen. Rarara welke 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*