Facebook berichten aug. 2021

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand 23 volledig glutenvrije restaurants, glutenvrij tumtum, 300+ ijssalons met glutenvrije hoorntjes en 75+ ijssalons met glutenvrije kibbeling.

23e volledig glutenvrije restaurant?

Ik kreeg een berichtje: “Restaurant X is ook volledig glutenvrij.” Maar ik kan het berichtje niet meer vinden…Wie kan mij helpen aan de naam van dat restaurant? Volgens mij was het ergens in het noorden van het land, Leeuwarden?

Glutenvrije tumtum

Maak het glutenvrij: Tumtum is vaak niet glutenvrij, maar deze suikervrije wel!

IJssalons met glutenvrije ijshoorntjes!

Viswinkels met glutenvrije kibbeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*