Facebook berichten dec. ’18

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand een nieuw glutenvrij restaurant in Groningen, een verdrietig meisje en handige chocolademelk poeder.

TOET Pannenkoek in Groningen 100% glutenvrij! 

“Spannend!!! Vanaf zaterdag gaan we de nieuwe kaart bij TOET Pannekoek neerleggen! Nieuw is oa een kleine #pizza #tosti #hamburger uiteraard huisgemaakt!, en vooral…., 100% #glutenvrij. De laatste producten op de kaart met gluten op de kaart worden vervangen door #glutenvrije varianten.”

Verdrietig meisje

Voor de tweede keer in meer dan 6 jaar had ik gister een verdrietig meisje. Terwijl wij haar kerstbuffet door spraken werd het haar even te veel: “Stomme mama, dat jij mij coeliakie gegeven hebt. Ik wil gewoon mee kunnen doen met de anderen!”

De belofte voor een glutenvrije high tea (of limonade) in de kerstvakantie maakte veel goed.

Myriam schreef een lief antwoord: “Dat is het moeilijkste: niet gewoon mee kunnen doen met anderen. En daar mag je af en toe best even van balen, dat doet mijn puber ook… om daarna weer in oplossingen te denken. Maar wat zou t toch mooi zijn als er, voor dit soort momenten een pilletje was zoals bij lactoseintolerantie.”

Herkend!

Ik werd net ‘in het wild’ herkend. Wat leuk!

Chocolademelk

Kennen jullie deze al?
Er is ook een variant puur. Die heb ik op mijn werk staan. Heerlijk alternatief voor de niet gv chocolade melk uit het apparaat.

Ook op een dagje weg nemen we het wel eens mee. Voor als de chocolade melk in het café/strandtent/dierentuin niet gv is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*