Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand o.a. Gelukkig & Glutenvrij magazine, koekjes en koekjesdeeg van de Lidl en waarom eten we eigenlijk oliebollen met oud en nieuw?
Gelukkig & Glutenvrij magazine
Wandeling op de hei

Door met elkaar in gesprek te gaan kwamen ze erachter dat wat de een als normaal ziet, voor de ander misschien nog wel een uitdaging is. Voor Gelukkig & Glutenvrij magazine schreven zij een artikel over dit gesprek.
Kerstengeltjes

Mirjam van ikbenglutenvrij.nl schreef voor ons magazine over haar kerstengeltjes.
In ruil voor je email-adres kan je het magazine gratis downloaden: https://www.gelukkigglutenvrij.nl/magazine/
Met je e-mailadres doen we verder niks, behalve je nog eens wat sturen over Gelukkig & Glutenvrij. Want ondertussen denken we natuurlijk al na over een tweede magazine!
Glutenvrij koekjesdeeg bij Lidl

Kant en klaar glutenvrij koekjesdeeg bij de Lidl!
Wat leuk, wat fantastisch! Het ligt bij de bakartikelen zoals marsepein en gebaksdecoratie.

Glutenvrije chocoladekoekjes bij Lidl

Smaakvol Glutenvrij: Ze lijken toch wel heel erg veel op elkaar hè, de koekjes van Prewett’s Glutenvrij en Lidl Nederland?
Zowel qua vorm, verpakking en smaak! Jummie!
Waarom eten we oliebollen?

De eerste bollen liggen bij mij in het vet. Natuurlijk volgens het recept van Vlearmoes, te vinden op mijn site. Maar waarom eten we eigenlijk oliebollen? (Link naar Keuringsdienst van Waarde).