Facebook berichten dec. 2021

Op mijn Facebookpagina komen veel tips voorbij. Tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Deze maand o.a. het vervolg van het coeliakieforum, nieuwe glutenvrije producten, receptfilmpjes van Jeandrine en een winactie van Koselig!

Coeliakieforum gaat verder

Bericht van Tine: “Beste lezer, misschien was je bekend met het recent opgeheven Coeliakieforum? In dat geval ken je mogelijk de onderdelen ‘Wetenschapsnieuws’ en/of ‘info voor de super-gevoeligen’. In het 1e onderdeel werden berichten geplaatst over nieuwe wetenschappelijke artikelen op het gebied van coeliakie/ glutensensiviteit. In het 2e onderdeel deelden mensen informatie over een zgn. nulgluten-dieet (=puur natuur), omdat bij hen een regulier glutenvrij dieet (max 20ppm gluten in product) niet voldoende helpt. Op facebook wordt nu een vervolg gegeven aan deze 2 onderdelen, als je belangstelling hebt om te volgen, hierbij de links:

Onderdeel 1 is een fb-pagina: Coeliakie wetenschapsnieuws
Onderdeel 2 is een besloten groep: groups/965022244224072

Nieuwe rice toast

Deze rice toast van Van der Meulen zijn mijn favoriete glutenvrije toastjes. Zojuist zag ik dat ze er weer een smaak bij hebben, ook glutenvrij: Sweet Herbs. Ik ben benieuwd of deze net zo lekker is.
Te koop bij de Jumbo.

Winactie Koselig

Koselig Amersfoort maakt glutenvrije, koemelkvrije en low FODMAP gebakjes. Je kan Klazien elke vrijdag en zaterdag op de markt vinden, maar je kan de baksels online bestellen. En, nu heeft ze een leuke winactie!

Filmpjes van Glutenvrij Jeandrine

Jeandrine: “Misschien nog niet bij iedereen bekend maar ik heb van een aantal recepten een video opgenomen.Laat weten wat je er van vindt en/of van welk recept je graag een filmpje zou zien.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*