Facebook-berichten feb. ’17

logo ikbenglutenvrijSommige berichten komen niet hier op de website, maar wel op mijn Facebook-pagina. Hieronder deel ik mijn belangrijkste Facebook-berichten van de afgelopen tijd.

Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Glutenvrije markt

Vergeet ‘t niet, zaterdag is er weer de gezellige, glutenvrije markt in Veldhoven! Kom lekkere producten proeven en met korting kopen van glutenvrije leveranciers. Ook staat er een foodtruck met glutenvrij eten.
Diëtisten, bakinstructrices en vrijwilligers van de NCV beantwoorden al je vragen. Voor de kleinsten is er een springkussen en een grote knutseltafel. Kijk voor meer info op www.glutenvrij.nl

Glutenvrije producten bij Het Lokaal

Wat een goed bericht: mijn favoriete poffertjesmix, heerlijke koekjes en nog veel meer lekkers van Glutenfreewebshop.com. Nu gewoon bij mij om de hoek in de schappen. Bij Het Lokaal in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Boekweit en coeliakie

Het is enorm oppassen met boekweitmeel!
Hoewel van nature glutenvrij, blijkt uit een steekproef van de Nederlandse Coeliakie Vereniging dat er extreem hoge waarden aan gluten in boekweitmeel kunnen zitten: variërend van 250 tot meer dan 4000 ppm. Koop boekweitmeel dus alleen met het officiële glutenvrij logo!
Lees meer op www.glutenvrij.nl

Glutenvrije Bekende Belg deze week op tv!

Glutenvrijers: Glutenvrije inspiratie nodig? Eva Daeleman is een hele week te gast bij chef Sofie Dumont. Wat ze gaan koken lees je in dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*